ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Михайла Мартина незаконно усунуто з голови обласної організації партії "Батьківщина"?

    23 апреля 2024 вторник
    54 переглядів

    Як стало відомо "UA-Reporter.com", цього тижня на зібранні, яке окремі бютівці назвали конференцією, було виявлено недовіру та зміщено з посади голови обласної організації партії "Батьківщина" засновника "Батьківщини" на Закарпатті Михайла Мартина.Як стало відомо, цей переворот у порушення всіх статутних норм (зі слів активістів Ужгородської міської організації БЮТ) здійснений групою бізнесменів-бютівців, які вступили до партійних лав “Батьківщини” тільки кілька місяців тому (зокрема О.Кеменяш і А.Сербайло). Заколотники скористалися відсутністю в Україні лідера БЮТ Юлії Тимошенко — вона розповідала депутатам європарламенту про ситуацію в нашій державі.

    Натхненниками цієї політичної трагікомедії у Києві став Михайло Бродський, а в Ужгороді, звісно ж, Сергій Ратушняк.

    Михайло Мартин із “висновками” цього зібрання, ясна річ, не погодився і апелює до центрального керівництва БЮТ, тобто, Юлії Тимошенко.

    Сподіваємось, що групці бізнесменів не вдасться приватизувати цю політичну структуру, яка, в принципі, непогано зарекомендувала себе на Закарпатті. Адже ще нещодавно, М.Мартину пропонували за його посаду півмільйона “зелених” — свалявський “Камиш” та іже з ними. Про це він заявив особисто на прес-конференції в Ужгородському прес-клубі реформ 13 вересня минулого року, назвавши при цьому навіть ім’я людини, на користь якого він мав зректися головування — члена парламентської фракції БЮТ, народного депутата від Закарпаття Олександра Кеменяша, який вступив до блоку тільки 24 червня 2005 року.

    Хотілося, щоправда, нагадати Міші Мартину про недавні події в Закарпатській обласній організації Української Спілки ветеранів Афганістану, що були замовлені саме ним — Михайлом Мартином — та М.Поповичем, якого на згаданому зібранні також “попросили” з посади заступника голови ЗОО партії “Батьківщина”. На вже згаданій прес-конференції 13 вересня 2005 року М.Мартин разом із представниками нової “афганської” організації, створеної на замовлення партії “Батьківщина”, аби розколоти ЗТО УСВА, аби будь-яким чином взяти під контроль цю громадську ветеранську організацію. Час, що минув, показав безперспективність подібних “потуг” закарпатських бютівців: сьогодні про “альтернативну” ЗОО УСВА — ні слуху, ні духу...

    Можливо після нинішніх подій М.Мартин все ж задумається про мораль, чистоту і порядність — поняття, які бютівці так полюбляють пов’язувати саме з “Батьківщиною” та своєю “газовою” принцесою.

    А ось у моральне видужання Міші Поповича “UA-Reporter.com” не вірить — втрачена для суспільства людина!

    Робіть політику, хлопці, чистими руками, як її роблять “афганці” та соціалісти. Та не навчайтеся гидоті у Ратушняка!..

    Клуб професійних журналістів Закарпаття.

    Гладій про звільнених членів закарпатської "Батьківщини"

    Звільнені 31 січня голова і заступник голови Закарпатської облорганізації партії «Батьківщина» залишаться в рядах партії і будуть працювати далі в штабі. Про це сьогодні в Ужгороді під час прес-конференції повідомив народний депутат України, член ВО "Батьківщина" та фракції БЮТ Михайло Гладій.

    Загалом зміну керівництва закарпатського БЮТ Михайло Гладій вважає вчасним підсиленням перед вирішальним боєм. Причини такої ротації Гладій прокоментував так: «Має бути жорстка партійна дисципліна, тим паче, коли є жорстка конкуренція в області з провладною «Нашою Україною», яка може і вже використовує адмінресурс. Водночас в середині організації існували серйозні протиріччя поміж керівником штабу БЮТу та керівником «Батьківщини». А на виховання часу вже немає – до виборів залишилося усього 2 місяці».

    Поповича й Мартина погнали з керівництва закарпатської "Батьківщини"!
    Півмільйона за посаду чільника ЗОО партії «Батьківщина»!!!
    Закарпатська "Батьківщина" показала свої вуха в процесі розколу обласного Товариства ветеранів Афганістану

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Оце так видав клоун Слобода анекдот -- "робіть політику чистими руками, як афганці та соціалісти". Це в кого чисті руки, злодюжки?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Знову Ратушняк під псевдо "Анонім" сховався.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Останнім часом у Рати з'явилася шизофренічна манія переслідування, це-хвороба! Рата залиш народ в спокої!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мартина і Поповича давно потрібно було зняти.Те що вони творили в останній час з партіею,як формували списки,взагалі виходить за будь які межі сприйняття.В той час Кеменяш просто працює.Не так зняли?Порушили норми статуту?А скільки разів ці норми порушували ті ж Мартини і Поповичи?Ті ж Медвіді?Кому не подобаеться,нехай зрозуміють,йде нормальний процес очищення.Визнаю,на сьогодні,і я помилився в одному з своїх коментарів відносно Кеменяша.Але наразі-підтримую його підхід.Побачимо по спискам в обласну раду.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У самi важкi часи для Юльки Мартин був справжнiм соратником А тепер все вирішують фінансові інтереси сьогоднішних ВЕРХОВНИХ ДЕПУПАТІВ Де вони були раніше

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слобода где ты сыкло голубое! Чё ты прячешся от людей за шестерками в списках СПУ. Не поможет тебе и неприкосновенность тебе уже и так плюют не в спину, а в лицо. Дорогой наш иудушка...