ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Миколу Вегеша обрано ректором Ужгородського національного університету

    18 апреля 2024 четверг
    90 переглядів

    В обласному центрі Закарпаття відбулася конференція трудового колективу Ужгородського національного університету, головною метою якої стало обрання нового ректора вузу.

    Після оголошення 4 березня цього року конкурсу на заміщення вакантної посади ректора УжНУ у списку претендентів з’явилися чотири прізвища — професора з наукової роботи УжНУ Юлія Височанського, в.о. ректора Миколи Вегеша, декана біологічного факультету Віталія Ніколайчука та завідуючого однією з кафедр математичного факультету Василя Маринця.

    Хто з перерахованих очолить УжНУ, вирішувалося в ході таємного голосування. Заручившись підтримкою 134 делегатів конференції (із 229-ти) 30-відсотковий бар'єр з великим запасом (56,8 %) подолав лише історик Мико-а Вегеш. Його кандидатуру як нового ректора Ужгородського національного університету й буде запропоновано на затвердження Міносвіти України.
    Ужгородський нацуніверситет готуватиме фахівців для "Єврокару"
    Подружилися театр з університетом…
    Назначен и.о. ректора Ужгородского национального университета

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ми ,студенти,щиросердечно вітаємо проф.Миколу Вегеша з обранням на посаду ректора,але заодно просимо одразу звільнити з посади застубників Сливку та і всіх тих хто допомагав Русину підтримувати банду озброєних бандитів на економічному факультетів які були намірені проти нас студентів.Просимо звільнити з роботи і головного бугалтера , яка робила все для того, щоб ми ,студенти РГФ немали стипендій,певно цими грошима вона хотіла прикрити ті рострати які пішли на фінансування Януковичової компанії .В цьому немала була і заслуга тільки тимчасово виконуючої декана РГФ яка забрала у нас ці гроші.Продовжується і далі шантаж з боку Фабіян і її прибічників на цоьму факультеті.Ці люди рвуться до влади ,недивлячись на те ,що їхні дисертації невідповідають жодним критеріям.Молоді викладачі,і ми студенти постійно підаємось пресінгу Фабіянівського клану,все це відбивається на наших оцінках і т.д.Настав час зупинити свавілля цього клану.Стеденти робили революції в світі , тому так красно і "Правозахист" використовував наше імя.Але брехунство вже прорвало гребню і цей клан на цьому факультеті відкрито,так досить було пані Фабіян і їй подібні прикриватись студентами.Зараз подеякі плачуть ,що всякі звернення писали під тиском Фабіян,-так ми говоримо вам-йдіть до ректора і скажіть ,хто на вас тиснув,хто вас шантажує, хто вам давав підписувати брехливі наклепи на декана нашого факультету.Хоч до нас студентів недуже прислухались ,але настав час сказати правду.І краще б було щоб ми, студенти , взагалі немали таких викладачів - шантажистів.Пора очищати Національний Університет від псеудонауковців.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слухай, ти, студенте університетський!
    Навчися спершу грамоти, а вже потім у політику лізь! Після такої "писанини" ти ще маєш сміливість стверджувати, що не бидло! Якщо у вашому університеті усі такі, то закривати його треба аж бігом!!!!! Ганьба тобі, сине українського народу! Ганьба твоїм вчителям і викладачам! Ганьба!!!!Ніколи ти краще не житимеш, бо бидлом був, є і будеш!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Яка ж це с..а має прво українського студента бидлом називати???Геть з України, галичаночка, геть!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Що галичаночко засмутилась за Януковичівсько-Медведчуківськими бандитами бо сама ходила в їх шляпаях.А більшого бидла за тебе в світі немає,-бо якщо ти нас ,студентів, які вийшли на мітинг назвати бидлом українським ,то тобі немісце с..а на нашій славній Українській землі.Ми вийшли на площу з нашими вимогами, демократичними ,а ви і ваша банда проти нас випустили озброєних псів.
    А ти ще с...а називаєш себе галичаночкою??!!Так ти смердиш на всю округу вчена ,грамотійко.Грамоти нам в тебе непозичати і невчитись в такої грамотійки як ти ,бо твої бидловські знання характеризує твій виступ на даному сайті

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Jak sia rozhavkaly Ukrajyntsi-Aziaty, bo "velykoho-uchenoho" Vehesha, janychara rusynuv Pudkarpattia, vybraly za rekhtora zo shkoly akademyka Lysenka. Jak aziatsjkyj akademyk Lysenko, ukrajynets z Poltavy, osnovav v SSSR pseudo-nauku v biolohii y genetytsi, tak rekhtor Vehesh osnovav pseudonauku v istorii Pudkarpattia y Ukrajyny. Akademyk Lysenko to robyv pud praporom Stalinizma a rekhtor Vehesh pud praporom Ukrajynsjkoho shovinizmu. Rekhtor Vehesh znaje, osh "heroj Ukrajyny" Voloshyn bov pod okhoronov v Prazi SS-fuhrera Richard-a Heydrich-a, kotryj budovav kontslagerja jak Auschwitz. Rekhtor Vehesh aj to znaje, osh otyts presidenta Yushchenko v Auschwitz-i terpiv, y nykus ho nybantuje jak kompromituje Veheshova "istorija" Pudkarpattia Prezydenta Ukrajyny pana Yushchenko. Jak vydyte rekhtoru Veheshu aj fashysty sutj heroji, kidj sluzhatj ukrajynsjkomu shovinizmu.
    Sese aziatstvo ukrajynsjkoho shovinizmu tsivilizovannuj Jevropi (EU) netreba, y zato zhyly jste dotypyrj na Ukrajyni jak bydla po aziatsjky tak aj budete zhyty dotudj, dokudj nynauchyte sia pravdu (fakta) uvazhaty!!!
    To natuljko jste bydla, shto nymozhe sia najty na tsilom Pudkarpatti jedna obrazovanna ljudyna, kotra znaje chesjkyj y nimetskyj jazyky tak, ubo pobzerav v arkhivakh Prahy, shto robyv "heroj" Ukrajyny Avhustyn Voloshyn za Hitlerovsjkoho protektoratu Chekhii y Moravii v rokokh 1939-1945? Odpovidj na syjs vopros dastj aj odpovidj o kvalifikatsii rekhtora Vehesha jak uchennoho (naukovtsia).

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ми студенти скред нас які є уроженці Хуста,Ужгороду,Сваляви і Міжгіря де народився Августин Волошин небудемо з кагебіським прихвостом дебатувати.Нам уже відомі ваші виступи під іншими іменами,відоме нам і ваше покликання ,але будемо більш культурні і витримані ніж ви п.Ви служили російському,мадярському і словацькому шовінізму,ви продовжуєте в тому ж дусі.Де вам платять тому богу й молитесь.Януковичовському клану було до певної міри тримати таких людей біля себе ,щоб потім легше було виступати за розкол України з яким він виступив після провалу його планів.А на тебе rusnaku ми вже звикли як на провокатора кагебіської свинарні.Бо такі як ти запродали отця Августина Волошина відвезли його в московську таганку де перестало битись серце першого президента нашої Карпатської України.Навіть якщо б ми і залишились в складі ЧСР то б мали своє слово ,наше слово ,а не мадярське як ти пропонуєш.Писалиб кириликою , а не латинікою як робиш це ти .

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Pan Studenty,
    O jakuj kuljturi Vy hovoryte? Zachaly jste na Vy a pak na Ty y upotrebljajete taki slova jak "на провокатора кагебіської свинарні". Diagnoz bov tochnyj:" Vy jste Ukrajynets-aziat zo spadshtjynov, Chin-Khiz Khana, Batu Khana y Burundaja". Pak yshtjy aj do tsivilizovannoji Jevropy bo jste khotily. Shovinistov z deshtruktyvnov aziatsjkov kuljturov tam nyberutj!!! Tam treba znaty y tolerovaty latynyku ny lem kyrylyku jak to bolo v bovshoj SSSR. Okrem toho, v EU sutj zakony y pravosudije y zato shovinisty jak slovatsjki chy madjarjski tam movchatj bo musjatj chestovaty zakony. To Vam, aziatovy z dykykh stepej Ukrajyny, tjazhko rozumity y zato budete zhyty jak jste zhyly - jak bydla po aziatsjky. Na Slovakii president Tiso sia nestav herojem, ajbo na aziatskij Ukrajyni aj fashyst Voloshin je herojem, zato bo jste Vy NY - Jevropejtsi!!! Vy jste nashtjadky aziatsjkoji kultury Tataro-Monholjsjkoji Ordy.