ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Молодий Рух протестує проти появи в Ужгороді площі ім.Георгія Кірпи

    19 апреля 2024 пятница
    39 переглядів

    Молоді рухівці Закарпаття готові пікетувати залізницю, якщо Ужгородська міськрада не скасує рішення щодо перейменування площі Привокзальної на площу імені Кірпи, повідомили в Незалежному прес-центрі «Закарпатський вибір-2006».Молоді рухівці Закарпаття протестують проти рішення депутатів Ужгородської міської ради перейменувати Привокзальну площу на площу імені покійного міністра транспорту України Георгія Кірпи. За це на позачерговій сесії висловились 29 з 35 присутніх у залі депутатів. Ініціатором перейменування виступив трудовий колектив Ужгородського відділку Львівської залізниці.

    У заяві облорганізації Народного Руху України та Молодого Народного Руху йдеться: «Перейменування дивує. Адже, навіть, сам покійний Кірпа покінчив життя самогубством (начебто), бо боявся, що буде визнаний винним у відмиванні і викраденні державних коштів (у т.ч. – при будівництві Ужгородського вокзалу) та перераховування частини з них на фінансування виборчої кампанії Януковича. Крайові рухівці вважають таке рішення «за провокацію та виклик порядним жителям міста». І в разі його не скасування готові пікетувати роботу залізниці або найближчим часом розбити на цій площі наметове містечко, де заодно збиратимуть кошти на спорудження тут пам’ятника "Вкрадені мільйони", інформує "ЗІК".
    Депутати Ужгородської міської ради перейменували площу Привокзальну на площу імені Георгія Кірпи
    У міністерстві внутрішніх справ створено слідчу групу, що розслідує обставини загибелі міністра транспорту та зв`язку Георгія КІРПИ.
    Закарпаття. Новий залізничний вокзал в Ужгороді постане вчасно
    В Ужгороді перебував міністр транспорту України Георгій Кирпа, який негативно оцінив хід реконструкції автодороги „Київ-Чоп”

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Георгій Кирпа, хто б і що не говорив, є головним будівничим серії новозбудованих або капітально відремонтованих залізничних вокзалів в Україні. Один із них - красень Вокзал в м. Ужгороді. Якщо Закарпатська "жаба" давить так званих ужгородських рухівців, а тепер нашистів(дійсні рухівці тут були на початку девяностих), що не вони увійдуть в історію на фоні цього вокзалу, то нехай докладуться і збудують щось полібне. Пресічним закарпатцям вшеско-едно, хто цей вокзал збудував - це влада зробила. Влада, найнята ним, "пересічним", на сужбу. Георгій Кирпа, один із небагатьох, найкращих, представників тої влади, заслужив не лише на ім"я на цій площі. Там міг би повстати й пам"тник цьому видатному державному діячу. Це було б принаймні по людськи.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Остановитесь поподробнее на 'Закарпатскій жабі', пожалуйста. Интересно, что это такое и чем она отличается от киевской жабы или львовской. Действительно, как молодые посмели иметь своё мнение на фоне тотальной демократии. Надо выследить виновных и на собрании 'поставить им на вид'...:) Комсомольцы, понимаешь.....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    рухівців мабуть давить жаба за те,що площа буде називатись ім. Георгія Кирпи, а не площа помаранчевої революції.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дуже влучно, Дора! Молодець!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дайош антипогорєловський референдум в Ужгороді з питання перейменування площі ПРивокзальної!!!!!......Хай Ужгород покаже Погорєлову своє справжнє ставлення до нього і до всіх есдеків і янучарів.