ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачівську організацію "регіоналів" владі нейтралізувати не вдалося

    23 апреля 2024 вторник
    26 переглядів

    У Мукачеві, яке масштабні фальсифікації на виборах мера в 2004 році «прославили» на весь світ, склалася загрозлива ситуація з демократичністю та прозорістю виборів-2006.
    Стурбована стрімким зростанням рейтингу Партії регіонів, влада застосовує адмінресурс. Задіяли суд, у спілкуванні з нею — безвідмовний. І це багатьом нагадало інсинуації дворічної давнини, які тоді теж здійснювалися через нескінченні судові процеси.

    Через судову тяганину нині робляться спроби зняти з реєстрації мукачівську партійну організацію, до речі, найбільш чисельну в Закарпатті (1400 осіб), повідомили "UA-Reporter.com" у прес-службі обласного відділення ПРУ . Виключений політрадою Партії регіонів із її лав майже три роки тому Іван Глагола, який колись очолював міську організацію, ні того-ні з сього згадав про своє членство в «Регіонах». Відтак через суд взявся поновлювати себе в правах, як голова організації, до котрої жодного відношення не має. Як не дивно, але Мукачівський міськрайонний суд сприяв цим домаганням Івана Глаголи, прийнявши від нього позовну заяву. Терміни можливого її подання давно минув.

    Реалізації цього плану, який міг зняти правочинну організацію «Регіонів» із реєстрації, як суб’єкта виборчого процесу, перешкодили злагоджені дії Василя Швардака та його однопартійців, а також адвокатів. Багато в чому допомогли і мітингувальники, які підтримували бойовий дух. У четвер перед початком засідання суду їх зібралося близько трьохсот.

    Наголошуючи на легітимності організації ПР та правочинності її лідера Василя Швардака, на мітингу виступив народний депутат, член фракції „Регіони України” Володимир Зубанов, голова Закарпатського обласного відділення ПР Олександр Ледида. Вони вгледіли за діями Мукачівського міськрайонного суду порушення процедури розгляду цієї справи, небажання судді Ольги Куропятник розглядати справу по суті. Відверто про це заявили і отримали схвалення присутніх учасників мітингу.

    Суддя … відступила. Констатувавши, що Іван Глагола відкликає свій позов, вона ухвалою суду задовольнила це клопотання. Тим самим відновлено ситуацію, що мала місце донині. Єдиною правочинною учасницею виборчого процесу від Партії регіонів була і залишається організація Василя Швардака. Її документи на участь у виборах, передані тервиборчкому вчасно і офіційно ним прийняті, залишаються дійсними.

    Вийшовши з залу суду по завершенні засідання, Володимир Зубанов привітав усіх присутніх. „Це — перемога. Нехай вона є тактичною, однак прокладає шлях до остаточного виграшу Партії регіонів на виборах-2006. Наступні кілька днів повинні стати вирішальними в тому, щоб закріпити успіх „Регіонів”, сприяти підвищенню їхнього рейтингу у Закарпатті”, — сказав народний депутат.
    Мукачівські "регіонали" можуть зійти з виборчої дистанції?
    Ужгород: Затверджена перша п’ятірка Партії Регіонів до Закарпатської обласної ради
    В Ужгороді говорили про "чорні" передвиборчі політтехнології
    Ужгород: Володимир Гісем зустрівся з колективом регіональної філії АБ "Брокбізнесбанк"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Оранжевые еще хуже чем предыдущяя власть

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тут ти неправий анонім!!! статтю в якої навіть немає автора всі обставини висвітлено односторонньо,що породжує невіру в правдивість всіх боставин. У штучно вигаданому "цирку" міг бути тільки один кінець, а саме тим чим і закінчилось!!!!! Прям блестательная тактическая победа, стратеги херо..е!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Адо чого тут влада?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Емілу! Прізвища того, хто це написав, дійсно немає, але ж є зсилка, що цю інформацію "UA-Reporter.com" надали у прес-службі Закарпатського обласного відділення Партії регіонів!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Украинская власть мало того, что проиграла, она еще и не поняла, что проиграла " Муж пришел с охоты, принес зайца и говорит жене: приготовь. Она отвечает: ты что, с ума сошел? У нас уже 3 месяца нет газа. Тогда сделай его в микроволновке! Ты что, с ума сошел? У нас уже электричества нет неделю! Муж тогда открывает форточку и выкидывает туда зайца. Заяц летит и кричит «Ющенко, ТАК!»

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так думаю що"оrange forever"цього року не грозить.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Во всей этой истории жаль Ивана Глаголу... Заблудился парень. Ведь изначально было понятно, что не его эта "свадьба". Не знаю, кто ему и что пообещал, но очевидно ведь - организация Партии ему отказала в заимности не сегодня. Почти три года прошло. Какой теперь уже суд? Теперь уж лучше отойти в сторону и не мешать развиваться событиям своим чередом. Авось всё образумиться.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Снайперу.Про що говориш? Глаголу просто розвели! Шарпається мужик: то есдекам служив, то до регіоналів приткнувся.За двома зайцями побіг - жодного не спіймав. А регіонали молодці - можуть коли хочуть. А Суд чіпати не варто. Здається він єдиний, хто більш менш мудро вийшов із ситуації, яка склалася...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гавкайте, собаки пустоголові, гавкайте, чорта б з два ви так погавкали при шуфрику-муфрику або проффесорові... забули, як есдеківська влада "вирішувала, щоб їй ніхто не заважав"? ось так і зараз, ви погавкаєте, а вони на вас...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А що ви пропонуєте?У нас завжди був один вибір-між купами г...а вибирати то менше.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нахрена вы засранцы нужны Владе? Замного чести таким пустозвонам!А нейтрализовать ваше бандитское угрупування должен УБОЗ! Я надеюсь что скоро все-таки многие с вашей бригады попадут на нары!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як мене дістав той анекдот про зайця! А що, забули, як в середині 90-х, при Кучмі, кожен день без світла сиділи? І хто це припинив? Хіба не Юля? А тепер паскудні есдеки з янучарами - вірними кучмістами, яких Кучмо кинув, жарти жартують.

    А Ющ дійсно "мудак - робить все не так". Якби не його Піскун, сиділи б усі янучари та шуфрики на нарах, а нам би жити легше було

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дорогі мої Мукачівці,та хіба ви забули як маскальня гнобила вас і говорили: Всё харашо,только местних очень много.А ви ще з свого жеба подовжуєте фінансувати Російський театр і Російську школу,де вчать як нелюбити наш край як наш народ завести знову в імперське ярмо.Ви тільки придивіться з яких шкіл на підтримку цих яничар ідуть- та тільки з цього руського гніздечка.З нас простого люду і далі роблять на нашій землі слугів .Ми забули чиї ми діти і де є наше коріння.
    Нам нищать нашу культуру,мову.Методи невибирають-використовують все ,що тільке грає їм на руку.
    Народу України потрібно мати сильного президента.Без всякого сумніву рішення було прийнято більшістю яка неподумала про майбутнє України.Крім того все це робилось проти тотатітаризму Кучми.Але в той час, коли йде поширення російської імперської ковдри ,потрібно зараз зважити про такий крок.Теперішній стан може привести до розпаду держави Україна,про що мріє Росія і її прибічники Панславізму.Без сумніву треба надати більші права премєру,але і не відбирати права від Президента ,який мав можливість тормозити антиконституційні і антиукраїнські кроки парламенту.В парламенті повинна формуватись коаліція і опозиція але ці дві групи повинен стримувати від надмірно агресивних кроків президент,Він повинен бути гарантом конституції.Але якщо і він порушить її то процес імпіченгу повинен бути більш простим як досі це було.Не все добре те ,що має Америка,не все добре те,що має ЄУ.Ми повинні йти шляхом який би розвивав нашу націю ,шляхом який вибрав наш народ ,а не тим який пропонують йому іноземці.Ми неповинні забувати про те ,що наша мова є на грані зникнення,а це значить вимирання народу.
    Українська мова - національне надбання українського суспільства,вона повинна охоронятися та підтримуватися державою.Мовна політика як одна із складових частин державної, має бути спрямована на забезпечення оптимального функціонування української мови в усіх сферах життя українського суспільства,їх подальшого розвитку та взаємодії.Українська мова ,виконуючи інтеграційну функцію є важливим чинником зміцнення державності,забезпечення культурного та економічного розвитку нашої країни.
    Поки живе мова в устах народу,доти живий і народ,нема насильства більш нестерпного , як те , яке прагне відняти народу спадщину ,створену численними поколіннями його предків- ці крилаті слова сказав Т.Г.Шевченко.А К.Ушинський продовжуючи цю тему в свій час говорив:"Відберіть у народу все- і він все може повернути;але відберіть мову - і він ніколи вже більше не створить її;вимерла мова в устах народу-вимер народ.Та якщо людська душа здригається перед убивством однієї недовговічної людини , то що ж повинна почувати вона , зазіхаючи на життя багатовікової особистості народу?".
    І в той час коли піднімаються голови антиукраїнства з викриками другої державної мови ,ми повинні бути надзвинай обачливі в виборі.Нашому поколінню випало складне,але почесне завдання - відродження української мови,відродження держави,відродження нації.І виконати його - наш громадський обовязок.Ці слова підтверджують і студенти Дніпропетровської державної медичної академії в своїх рефератах про стан української мови в сучасній Україні.
    Український народ пробудивсь від довгорічної національної сплячки ,будує свою державу,свою долю і хоче ,щоб вона була на рівні інших Європейських народів

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Козел - тебе гнобили?Мене ніхто не гнобив.Біжи кудись далеко,а не пробуй на Закарпатті заводити людей на хохляцко-москальські розборки.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Оглядываясь, вижу лишь руины
    Большой страны, где рос когда-то я.
    Введен запрет на сало с Украины.
    Пусть торжествует русская свинья!
    Обидевшись на бывшего вассала,
    Сперва Россия перекрыла газ,
    А вскорости ввела запрет на сало,
    Сказав, что этим салом травят нас.
    Страшна ты, государственная воля!
    Добавил Минсельхоз, скрывая боль,
    Что нет за салом должного контроля.
    Какой за салом должен быть контроль?!
    Спецслужбы спят и видят от кого бы
    Еще спасти Россию, встав стеной...
    Вот, говорят, что в сале есть микробы.
    Какие в нем микробы грипп свиной?
    С тоски включаю зренье тайновидца:
    Чем именно ослабленные мы
    Могли от украинцев заразиться?
    Бациллами оранжевой чумы?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    оттакого!!!!! Здивували ви мене земляки!!! Знаєте, кожна нація заслуговує на те,що має!!??? Що вам поганого зробили помаранчеві? Справді могли зробити і більше, але жодний чиновник незацікавлений у прозрачності дій і борьбі з корупцією, вони за 15 років геть стали паразитами, тому саботують. зміни в свідомості пройшли не так "глубоко", щоб говорити про різкий економічний стрибок нашої країни. але коли деякі з вас займаються жополистваом есдеко-професорських придурків, то я думаю або ви одні з них, або ви все забули!!! Партія в якій 27 особистих охоронців Аметова, де в прохідній частині одні донецькі,луганські.... ще може кримські, то вона іде явно не для "покращення життя вже сьогодні" Так їх очолює людина з судимістю... весь світ з нас сміється!! Сором!!!ВАм російську мову потрібно! це ще яку потрібно захищати? зайди в книжний магазин, чи багато знайдеш українських книжок. Одиниці, крі підручників! ех хлобці добре подумайте за що голосуєте! А я закінчу справу яку почав і проголосую одного з членів коаліціі "сила народу". симпатизую радикальній Юлі Володимирівній! Свободу не спинити!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    FOR Малиновий
    12.02.06 (00:16)

    Притяг чоловік зайця з полювання. Каже жінці: - запечи мені, так як я люблю - в нашій старенькій електродуховочці, в соусі, з часничком, укропчиком, перчиком... - Та ти шо, забув - світла нема в країні!?..
    - ну от і засмаж на пательні м‘ясо...
    - та ж газу теж нема - відключили після помаранчевої революції за борги!
    - ех, пропав заєць, - і викинув його у вікно.

    Зайчик очуняв, відповз у кущі і тихенько так, плескаючи в лапки: "Ю-щен-ко!.. Ю-щен-ко!!!"

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Родил Витя очередного дитя - сына. Пришло время - призвал знаменитых украинцев на смотрины - Бубку, Кличка, ну и пусть Литвина.
    Бубка говорит - легкоотлетом будет. Ножки сильные, двигает активно.
    Кличко говорит - боксером будет. Кулачки сильные, махает резво.
    А Литвин говорит - ПРЕЗИДЕНТОМ будет. Отчего спрашуют.
    Та ОБОСРАЛСЯ, А МОЛЧИТ!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Справді, влада тут ні до чого. Просто пану Глаголі, есдеку, до речі,і колишньому регіоналу, ймовірніше від усього дали завдання "об"єднані" потріпати нерви міським "регіоналам". Потріпав, але свого не добився.То може краще розглядати цей конфлікт у площині "есдеки- регіони", а не регіони - влада?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    анонім, не такі і смішні то твої анігдоти!!! Якщо ти вважаеш, що в них є доля правди - ти помилився!!!А анігдоти свої поміщай краще на донецьких сайтах, глядиш героем станеш!! а тут ти поки обсираєшся !!?? Де ти взяв ці анігдоти??

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Украина снова поворачивается лицом к Москве в момент, когда Оранжевая революция предана ("The Times", Великобритания)
    Виктор Янукович стоит на пороге того, чтобы вернуть себе власть

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    КГБ послало.Тьфу!Виноват-ФСБ.Ты не понял - я пятая колона.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Премьер-министр Украины, лидер избирательного блока "Наша Украина" Юрий Ехануров должен провести служебное расследование по факту включения родственников членов правительства и руководителей "Народного Союза "Наша Украина" в официальную делегацию Олимпийской сборной Украины и их пребывание в Турине. Об этом заявил член политсовета партии "Батьківщина", заместитель начальника штаба Блока Тимошенко Михаил Бродский.

    Как сообщили в пресс-службе М.Бродского, политик уверен, что Ю.Ехануров должен объяснить, почему под видом "переводчиков и других помощников тренеров и спортсменов в Турин поехали жены и дочери членов правительства и руководителей НСНУ". "В частности, речь идет о дочери Анатолия Кинаха, жене Юрия Павленко и т.п.. Вдобавок, Еханурову можно было бы рассказать, на каких основаниях в спортивную делегацию включены Вице-премьер Кириленко, заместитель председателя Секретариата Президента Васюник, ряд министров и их заместителей".