ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Драгобраті зима в розпалі...

    20 апреля 2024 суббота
    64 переглядів

    Як і в минулі роки, цьогорічної зими на «висоті» урочище Драгобрат – найбільш високогірний гірськолижний курорт в Україні.

    Тут уже місяць катаються, працюють усі підйомники і ратрак. Цього року на Драгобраті з'явилося 4 котеджі для туристів. Говорять, що покращилася якість харчування , але як і раніше болючим питанням залишається проблема "доставки" — в урочищі можна заїхати тільки на позадорожнику (до 150 грн. за машину).

    За рівнем цін закарпатський Драгобрат займає друге місце по дорожнечі після курорта «Буковель» у Яремчанському районі сусідньої Львівської області, де облаштований чотирьохкрісельний канатний підйомник (1000 м) і кілька бугелів. Тут працює пункт прокату, готель на 150 місць, ресторани і бари.

    У минулому році поставили сучасний підйомник у закарпатському селі Пилипець на горі Гемба. На схилі буде працювати ратрак. Добратися в село можна із селища Воловець.

    Австрійський підйомник "Добельмаер" (довжина 900 м) з'явився біля санаторію "Синяк" (15 км від Мукачево). Він може обслуговувати до 700 гірськолижників. Крім нього, тут — 2 бугельных підйомники для початківців — на 300 м.
    Запрошують Драгобрат, Красія, Подобовець...
    Закарпатье ждет туристов
    Не той ще закарпатський „Драгобрат”...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору