ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатье массовая драка в баре переросла в кровавое побоище

    19 апреля 2024 пятница
    113 переглядів
    В Свалявском районе жестоко избили председателя сельсовета

    Как сообщил читатель UA-Reporter.com, в понедельник, 25 апреля в селе Дусино Свалявского района Закарпатской области около 15 часов в центре села возле бара "У Магдалины" произошла массовая драка местных ребят и парней из города Свалява.


    В результате разборок был тяжело травмирован местный председатель сельсовета Годя Р.И. и побиты автомобили с обеих сторон.



    События на этом не закончились. Продолжение кровавых разборок проходило в приемном отделении скорой помощи города Свалява, где молодые люди из Свалявы жестоко избили братьев местного председателя, которые привезли своего брата Романа на "скорую" с разбитой головой.



    Закарпатская милиция пока молчит...



    В Закарпатье милицейский VW Passat снес Nivu на бешеной скорости (фото)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Всі в райні знають Дусинського понтаря галімого од до блатувався уже давно на нього назбералося і далося йому те що давно напрошувалося лим слабо били бо скільки по життю він людей скалічив людиму помнять відповідь писарю Дусинському од Годя чорних возить уже 10 років кому туй щи менти кришують!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    як це так, зібратись і такої пизди їм наваляти убися не протямили!
    ужн раз у леройови дістали по шнобелях...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мова не про дусинських ублюдків чи свалявських тіпа Сациків, мова про тупорилу свалявську міліцію на чоі із атаманом Гебешом..., гасити падлюк треба вшитких...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так тримати... Молодці!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Що дивного коли в Сваляві влада бандитська. Міліція не спрацювала на упередження злочинів по підкупу виборців, тому маємо те що маємо.
    Замість законів зараз «Понятия»

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    дусинських ублюдки це заслужили

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    дусинських ублюдки це заслужили

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В принципі Читатель, який скинув на репортер статтю, мав би знати і прізвища "героїв" битки і написати про це... Якщо ні то напишу я - зачинщиками та ініціаторами драки є відомі у Свалявському районі бандючки-беспредєльщики брати Сацики, за якими давно плачуть і спеціальні заклади лікування і заклади утримання... Всім відомо в районі чим займаються ці діячі, окрім місцевих ментів... Для мусорів скажу - чорновози (нелегалів толкають), наркоту, контрабас, розбої в других областях, це менти не знають, вірніше не хочуть знати... А не хочуть тому, що кришує їх главнй мусорок Сваляви Гебеш Сашко, який скоро так доцарює, шо ментів будуть тупо ненавідіти, бо він вже розвалив і розложив всю мусарку Свалявську...За керування Гебеша у Сваляві і розпоясалися такі красавци тіпа Сациків і їм подібні, менти пянствують, подставляють сікретарів сільрад, для галочок, бють машини... Шо ще треба головному менту області Русину В.П., аби одмити свою кликуху "Антибіотик"? Що взападло справитися із гебешами, Яцканичами і др. позором? Та по писку надавати бандючкам?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сталіна на них нема!!!!!!!!!