ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті розпочато щеплення вакциною проти черевного тифу осіб з груп підвищеного епідеміологічного ризику

    20 апреля 2024 суббота
    52 переглядів

    Станом на ранок 21 грудня в с.Сімер Перечинського району Закарпатської області нових хворих на черевний тиф не виявлено. За минулий день, 20 грудня, медичними працівниками проведено 241 подвірний обхід. Оглянуто 518 осіб. Осіб з підвищеною температурою не виявлено. Як повідомили "UA-Reporter.com" у прес-службі управління охорони здоров’я Закарпатської облдержадміністарції, у медичних закладах краю перебуває 10 осіб: в тому числі у обласній інфекційній лікарні — 7 осіб і у провізорному відділенні Перечинської ЦРЛ під наглядом лікарів перебуває 3 особи, які мали контакт з хворими або вживали воду, забруднену збудником черевного тифу.

    З профілактичною метою проведено повторне знезараження води у 93 колодязях. Населення села забезпечене завізною питною водою гарантованої якості. Окрім того, враховуючи результати лабораторного контролю населенню дозволено користування питною водою з 75 індивідуальних колодязів.

    Розпочато щеплення вакциною проти черевного тифу осіб з груп підвищеного епідеміологічного ризику. Для цього закуплено за кошти епідеміологічного фонду Міністерства охорони здоров’я України 400 доз вакцини.
    Закарпаття: Нових хворих на черевний тиф не виявлено
    Закарпаття: У Перечинській райлікарні перебувають 17 провізорно госпіталізованих людей
    Закарпаття: В осередках захворювання черевним тифом проведена заключна дезінфекція
    На решение "водных" проблем Закарпатью выделили 1 млн. 400 тыс.грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору