ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті телефонізовані майже всі ФАПи та школи

    29 марта 2024 пятница
    39 переглядів

    За останні два роки «Укртелеком» вдвічі збільшив темп свого розвитку. На його мережах нині експлуатується 325 АТС, з них 265 - у сільській місцевості. Загальний відсоток цифровізації місцевої мережі станом на 1 січня 2005 року склав 31,9 відсотка проти 24,6 відсотка на початок 2004 року.

    Минулого року, повідомив заступник директора Закарпатської філії ВАТ «Укртелеком» з питань маркетингу та продажу послуг Наталія Тарахонич, на розвиток телекомунікаційних мереж області Закарпатською філією «Укртелекому» було направлено 46,3 мільйона гривень капітальних інвестицій. Із введених торік потужностей 16594 номерів змонтовано на базі сучасного цифрового обладнання АТС по всій області, в тому, числі і в Чопі та у с. В.Добронь, с.М.Добронь, с.Червоне, с.Соломоново. Ці АТС мають 4224 номери, АТС с. Есень — 214 номерів.

    Упродовж 2004 року філією проводилася активна робота по телефонізації закладів соціально-побутового призначення. Як результат, телефонізацію ФАПів та шкіл завершено у всіх районах краю, крім Великоберезнянського.
    У 2005 році "Укртелеком" планує телефонізувати 15 тисяч закарпатців
    Через насичення ринку мобільною телефонізацією стара система зв’зку починає відмирати

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору