ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті "вихідні" 98 навчальних закладів

    28 марта 2024 четверг
    66 переглядів

    Ситуація на Закарпатті щодо поширення епідемії грипу відносно спокійна. Упродовж вихідних кількість хворих у гірському краї збільшилася майже на 500 чоловік, із них дітей — близько половини. Додатково закрито на карантин ще дві школи та одну гімназію. Таким чином, на понеділок в області 98 навчальних закладів не працювали.

    Попередньо карантин триватиме до 7 березня, однак продовжувати його чи розпочинати заняття — рішення приймається на місцях, повідомила лікар-епідеміолог обласної санітарно-епідеміологічної станції Вікторія Василенко.

    Фахівці сподіваються, що найближчим часом становище зміниться на краще, темпи захворювання на ГРЗ та грип знизяться, кількість інфікованих буде меншою за ту, після якої визначають епідемічний стан на певній адмінтериторп'.

    Однак це нікого не повинно заспокоювати, бо не такий страшний грип, як його наслідки. Тому, хто ще не захворів, удавайтеся до запобіжних заходів: хворі мають викликати лікаря, а ускладнення лікувати — то вже справа вузьких спеціалістів. Головне — не занехаювати хворобу. Це — в інтересах і здорових, і недужих.

    Ірина Густі.

    Четверта частина школярів м.Ужгород хворіє на грип
    Ужгородські школи закриті на карантин

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору