ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті вшанували пам’ять загиблих міліціонерів

    18 апреля 2024 четверг
    64 переглядів

    У спорткомплексі «Юність», що в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді, відбувся традиційний обласний турнір з міні-футболу, присвячений пам'яті загиблих при виконанні службових обов'язків міліціонерів.

    Цьогоріч в змаганнях, які проходили під егідою Закарпатської обласної організації ФСТ «Динамо» України, були представлені 10 команд правоохоронних структур області. На попередньому етапі матчі проводилися у трьох групах. Сенсації не забарилися: не змогла вийти у наступне коло команда обласного управління МВС України, поступившись місцем збірним УСБУ та Чопської митниці. Не пробилися у наступний тур і ветерани УМВС, яких випередили податківці.

    Першу півфінальну пару склали команди Карпатської регіональної та Чопської митниць. Гору тут взяла збірна КРМ — 2:0. У другому півфіналі збірна ДПА несподівано легко - 3:0 - обіграла команду УСБУ. Останні змогли реабілітуватися у боротьбі за «бронзу», перемігши митників з Чопа з рахунком 2:1.

    Бойовим і видовищним виявився фінал турніру. Податківці вже у першому таймі повели в рахунку, проте футболісти Карпатської регіональної митниці завдяки голам Івана Погоріляка і Тараса Ту-лайдана зуміли-таки вирвати перемогу.

    Кубок за перше місце і дипломи переможців з рук заступника голови обласної організації ФСТ «Динамо» Михайла Пантя отримали гравці команди Карпатської регіональної митниці. Команди, які стали другими і третіми, — відповідно ДПА і УСБУ — нагороджені грамотами.

    Окрім того, індивідуальними призами було відзначено кращих гравців турніру. Ними, зокрема, стали воротйр команди Чопської митниці Олександр Роман, захисник команди податківців Віталій Булгаков та нападник КРМ Василь Попович.

    А Тарасу Тулайдану організатори турніру вручили почесну грамоту Федерації футболу України за особистий вклад у розвиток динамівського футболу на Закарпатті.
    На Закарпатті відзначають День міліції

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору