ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті затримано шість громадян Пакистану та Індії

    18 апреля 2024 четверг
    74 переглядів

    Сьогодні о 1.45 ночі на Закарпатті прикордонний наряд застави “Гута” за 2 кілометри від кордону затримав 5 громадян Пакистану та 1-го Індії.

    Неспокійними видалися вчорашній день та сьогоднішня ніч і для прикордонників Чопського загону, повідомили у Державній прикордонній службі України. Вони вже вкотре мали змогу пересвідчитися, що для бажаючих незаконно потрапити до Словаччини, зимові холоди – не завада. Наполегливості, з якою нелегальні мігранти штурмують українські кордони, можна лише позаздрити.

    Учора о 20.00 після спрацювання електро-сигналізаційної системи прикордонники застави „Оноківці” перепинили 3-х громадян Грузії, які намагалися подолати загороджувальний паркан.

    На ділянці застави “Великий Березний” також учора о 21.30 затримано 4-х бангладешців. Пошукова група, яка прибула на місце, виявила іноземців за 60 метрів від україно-словацького кордону.

    Загалом за 11 місяців нинішнього року співробітниками Державної прикордонної служби України за незаконне перетинання кордону затримано 2584 незаконних мігранти, причому 1376 з них – саме на ділянці, яку охороняє Чопський прикордонний загін.
    При попытке нелегально пересечь границу Украины задержаны 44 представителя Китая
    П’ять пакистанців у автобусі "Луцьк-Ужгород"
    Затримані на Рівненщині нелегали прямували у бік Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору