ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Начальником милиции в Закарпатской области назначен Василий Турдай

    24 апреля 2024 среда
    95 переглядів
    Полковник милиции Василий Турдай назначен начальником милиции Закарпатья

    Бывшего начальника Хустского РО УМВД Украины в Закарпатской области Василия Турдая назначено начальником УМВД Украины в Закарпатской области.


    О этом сообщили источники в правоохранительных органах.

    Также, как стало известно интернет-изданию Закарпатье онлайн, прежний прокурор Закарпатской области Владимир Корбан написал заявление на увольнение.

    По пока неподтвержденной информации, экс-прокурор Закарпатья Анатолий Петруня может быть назначен прокурором Черновицкой области.



    Ранее сообщалось, что начальник Хустского РО УМВД Украины в Закарпатской области Василий Турдай, по протекции партии "Батькивщина", поехал в Киев для представления Арсену Авакову, с последующим согласованием на должность начальника УМВД Украины в Закарпатской области.



    Закарпатье онлайн

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ліпше турдай чим хабарники немеш буковчаник та росоха

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а він не хабарник?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Турдай кращий за клоуна Росоху.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    калаш му в гудзицю засунути!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хлопці - порядний хлопець Василь Іванович!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ви шановні почитайте, що про нього писали ще 2 роки тому http://forumtp.net/stati/item/929-Turdaij_Vasil_%D0%86vanovich_Hustskiij_RV_UMVS_UKra%D1%97ni

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Повністю підтримую попередній коментар. За часи його правління не було порядку в Хустському районі з міліцією, а тепер не буде порядку у всій Закарпатській області. Треба негайно перегляну другу кандедатуру на цю посаду.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я не знаю даже як вам пояснити!! Люди куда ми котимся? Скільки хлопців полягло а воно йде до влади. Цей нікчемний покриватель грального бізнесу. Недавно у нас в Хусті вилучіли гральні автомати у місцевого бізнесмена. Вилучив вгадайте хто? Так це був “наш” місцевий колишній ОБХССник Вася Турдай. Молодець думаєте ви. Але нич не є правда бо за деякий час(приблизно два три тижні тому) працівниками УБОЗ Закарпатської області вилучені по кримінальній справі саме ці ігрові автомати які повним ходом працювали. Куда цей новий міністр дивиться. На що розраховує як взагалі такий як Турдай досі працює в міліції.Йому ж місце в тюрмі або в Яхті Яника і Захарченка. Мені особисто шкода що новопризначений міністр починає з призначення злодія на посаді начальника чи кого там ще. Я особисто стикався з ним і знаю що його людиною назвати не можна. Злодій в Законі. Але кришу хорошу має коли і кому занести знає добре(продажний нардеп від “Батьківщини” Валерій Лунченко, за сумысництвом спывпрацывник яника). За що ви загинули герої України?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а твої апарати шо уже не роблять.... шо ніяк не можеш договоритися з місними??