ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Наметове містечко в Донецьку росте

    28 марта 2024 четверг
    61 переглядів

    Прибічники Віктора Януковича встановили на центральній площі Донецька вже 18 наметів. На одному з наметів написано: «Черкаси, Севастополь», ще один — є польовою кухнею. Біля наметів йде збір підписів за проведення референдуму про федералізацію України.Сьогодні близько 200 прихильників Януковича пікетували будинок Донецької обласної державної адміністрації і Донецької обласної ради з вимогою скликати надзвичайну сесію облради з метою визнання незаконними результатів переголосування другого туру виборів президента, що відбувся 26 грудня.

    Крім того, донецька міська організація Партії регіонів подала заявку на щоденне проведення мітингів на центральній площі міста, починаючи з п’ятниці. Початок акцій заплановано на 17.00. Про це повідомив помічник міського голови Анатолій Романов. За його словами, донецька мерія дала дозвіл проводити такі мітинги щодня протягом тижня.

    Наметове містечко прихильників Януковича сьогодні відвідав мер Донецька Олександр Лук’янченко. Спілкуючись з учасниками акції, Лук’янченко заявив, що Донбас свій вибір зробив. «Я солідарний з дончанами в їхній боротьбі за справедливість, за торжество закону, за правду, за наш донбаський вибір», - заявив він. На його думку, вибір цей потрібно обов’язково відстоювати. Однак, наголосив він, робити це слід тільки цивілізованими і законними методами, «не уподібнюючись тому, що самі ж недавно засуджували». За результатами зустрічі міський голова доручив комунальним службам міста стежити за підтриманням чистоти і відповідного санітарного стану в наметовому містечку і прилеглій до нього території.

    Як повідомлялося, 11 січня Донецька міська рада подала до суду позов з вимогою, щоб організатори акції згорнули наметове містечко, встановлене у центрі Донецька.

    За матеріалами «Остров», «UA TODAY».

    Съезд советов в Харькове предлагает провести административно-территориальную реформу
    Сьогодні — 13-та річниця референдуму про незалежність України
    Заява Донецької обласної ради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору