ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події на 20.07.2008 р.

    24 апреля 2024 среда
    45 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшла 3 879 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 651 (42,6 %) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 2 вбивства, 6 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 8 розбійних нападів, 39 пограбувань, 2 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 48 осіб. У правопорушників вилучено пістолет, 7 обрізів мисливських рушниць, 13 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 4 гранати, 300 г вибухівки та 350 набоїв.

    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 18 осіб, у яких вилучено 41,8 кг наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 4 315 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 25 осіб.

    Протягом минулої доби порушено 55 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 19 – у сфері службової діяльності.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 905 дорожньо-транспортних пригод, у яких 19 осіб загинули та 237 – травмовані.

    У Голосіївському районі міста Києва 19 липня об 11.00 на вулиці затримано двох громадян. Попередньо встановлено, що вони декілька хвилин тому з автомашини місцевого жителя, викрали ноутбук.

    У місті Одеса в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано трьох громадян Грузії. Попередньо встановлено, що вони вночі 18 липня на вулиці відібрали в місцевого жителя, мобільний телефон та 30 гривень.

    У місті Тернопіль затримано громадянина Республіки Індії. Попередньо встановлено, що він ввечері 21 травня в квартирі свого знайомого – місцевого жителя, пенсіонера, під час раптово виниклої сварки підпалив квартиру останнього. Люди не постраждали.

    У місті Дніпропетровськ 19 липня о 20.30 в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано трьох місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони декілька хвилин тому на вулиці під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, побили жителя обласного центру, після чого один з нападників з мисливської рушниці здійснив постріл по автомашині потерпілого.

    У місті Житомир 19 липня о 18.55 затримано місцевого жителя, пенсіонера. Попередньо встановлено, що він декілька хвилин тому в будинку місцевої жительки під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, пострілами із зареєстрованої мисливської рушниці вбив господарку та поранив її сина. Після цього Андрєєв зайшов до будинку іншого місцевого жителя, де також під час сварки поранив із рушниці господаря.

    У місті Саки Автономної Республіки Крим 19 липня о 5.30 затримано громадянина Республіки Білорусь. Попередньо встановлено, що він декілька хвилин тому на вулиці під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження своєму співвітчизнику.

    У місті Чернігів в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони ввечері 16 липня на вулиці відібрали в місцевого жителя, барсетку, у якій знаходилися 450 грн., особисті документи, дві платіжні картки та мобільний телефон.

    У місті Донецьк затримано місцевого жителя, за місцем проживання якого вилучено 10,5 кг канабісу.

    На Вінниччині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито співробітника товариства з обмеженою відповідальністю. Він, без рішення загальних зборів товариства, реалізував за заниженою вартістю основні засоби (дві електронно-променеві установки) іншому товариству з обмеженою відповідальністю. Унаслідок протиправних дій правопорушника першому ТОВ завдано збитки на суму понад 1,9 млн. гривень. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем)

    На Волині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито службових осіб державного підприємства. Вони в минулому році підробили документи щодо кількості видобутого вугілля, у результаті чого було незаконно нараховано й виплачено премії працівникам зазначеного підприємства на суму понад 101 тис. гривень. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення)

    На Закарпатті працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадових осіб відкритого акціонерного товариства. Вони, без рішення спостережної ради та зборів засновників товариства, незаконно надали згоду на відчуження земельної ділянки площею 2,1 га на користь приватного підприємця для облаштування на ній промислово-продовольчого ринку з правом подальшого викупу. Унаслідок протиправних дій правопорушників вказаному товариству завдано збитки на суму понад 787 тис. гривень. Міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    МВС України

    UA-reporter.com
    Украинский Отелло зарезал своего соперника. ВИДЕО
    Свидетелям стрельбы во Львове обещают $100 тысяч
    Буковинец убил пенсионерку за рюмку самогона. ВИДЕО
    На границе с Венгрией еженедельно задерживают несколько человек с поддельными паспортами

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору