ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нестор Шуфрич: "Наметове містечко в Ужгороді знаходитиметься до тих пір, доки на Закарпатті не будуть поновлені на роботі усі звільнені за політичними мотивами!"

    25 апреля 2024 четверг
    71 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді рішенням Секретаріату Соціал-Демократичної партії України (об’єднаної) розпочато акцію громадського протесту — силаму обкому СДПУ(о) на площі Народній перед будівлею Закарпатської облдержадміністрації розгорнуто наметове містечко у кількості 15 наметів. Акція проходить під лозунгами “Свободу Івану Різаку!”, “Свободу Віктору Дядченку!”, “НІ — політичним репресіям!”, “Владо, припини свавілля й беззаконня!”, “Правоохоронці! Не виконуйте злочинних наказів!”.

    Перший заступник голови СДПУ(о), народний депутат України Нестор ШУФРИЧ
    Перший заступник голови СДПУ(о), народний депутат України Нестор ШУФРИЧ

    Якщо це попередження, поінформував “UA-Reporter.com” перший заступник голови СДПУ(о) народний депутат України Нестор Шуфрич, не буде сприйняте представниками обласної влади та прокуратури Закарпатської області, то до Ужгорода для учіасті в акції прибудуть представники СДПУ(о) з усіх областей України. У цьому випадку буде розгорнуто більш широку і довготривалу акцію, повідомив Н.Шуфрич.

    За словами Н.Шуфрича, наметове містечко в Ужгороді знаходитиметься до тих пір, доки не будуть поновлені на роботі усі звільнені в регіоні за політичними мотивами, а двом представникам СДПУ(о) — голові Закарпатського обкому партії Івану Різаку та члену обкому партії Віктору Дядченку — “не буде повернуто свободу”, заявив Н.Шуфрич. Він висловив переконаність, що сьогодні “ми є свідками банального зведення рахунків між Балогою та Дядченком, який 10 років тому мав сміливість вказати на місце Балозі, коли той ще називав себе бізнесменом, але в народі його називали баригою”.

    Щодо І.Різака, то він, як розповів нардеп, “конкурує з Балогою вже багато років, це протистояння вже відомо не тільки в Закарпатті, а й за його межами. І зараз ми бачимо, як робиться все для того, аби примусити лікарів віддати представникам прокуратури Івана Різака, який страждає на гіпертонічну хворобу та на цукровий діабет, і довести справу до його затримання”.

    Особливо Н.Шуфрича обурює те, що Івана Різака звинувачують в доведенні до самогубства ректора Ужгородського національного університету Володимира Сливки. Нардеп вважає це звинувачення безпідставним: на його думку, для нинішного голови Закарпатської ОДА це є “надуманий привід для того, щоб помститися Івану Різаку”. На переконання Н Шуфрича, до цього також причетні “окремі представники центральної влади, але це буде предметом нашої завтрашньої розмови у Верховній Раді України — в разі, якщо І.Різаку не буде дано можливість вільно лікуватися і до нього не буде допущений лікар, який “вів” його у київській клініці після інфаркту, перенесеного після першого затримання І.Різака у лютому ц.р. Нардеп також не виключив блокування завтра фракцією СДПУ(о) трибуни Верховної Ради України.

    ***

    Народних депутатів Михайла Добкіна, Ігоря Шурму та Нестора Шуфрича, які сьогодні відбувають у Київ, аби взяти участь у завтрашньому засіданні ВР України, замінить в Ужгороді, народний депутат Тамара Проскуратова.

    Ужгород. Намети перед будівлею прокуратури в Закарпатській області.

    ДО РІЗАКА НЕ ДОПУСКАЮТЬ КИЇВСЬКИХ ЛІКАРІВ!
    Ігор Шурма направить депутатський запит з проханням встановити істинну причину смерті ректора УжНУ Володимира Сливки
    Полищук лично проверит состояние здоровья И.Ризака?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору