ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нова ініціатива молодих соцілістів Закарпаття

    25 апреля 2024 четверг
    17 переглядів

    Закарпатська обласна організація ВМГО «Спілка молодих соціалістів» оголосила конкурс проектів реконструкції спортивного майданчику на Студентській набережній в Ужгороді.Закарпатська обласна організація ВМГО «Спілка молодих соціалістів» оголосила конкурс серед студентів інженерно-технічного факультету Ужгородського національного університету на розробку проекту реконструкції спортивного майданчику біля студентських гуртожитків на Студентській набережній в Ужгороді.

    Участь в конкурсі зголосилися взяти участь 13 студентів четвертого курсу спеціальності «міське будівництво та господарство», які з поточного семестру почали вивчати предмет «ландшафтне і садово-паркове будівництво». Переможець отримає премію — іменну стипендію на 2008-2009 навчальний рік від Ужгородського коньячного заводу.

    Питання необхідності ремонту спортмайданчика, який знаходиться в занедбаному стані вже кілька років, підняла профспілкова організація студентів УжНУ. Після спільних відвідин об’єкту представниками профкому та СМС, було вирішено повернутися до цього питання після того, як буде розроблений детальний проект, який би створив майданчику нове обличчя, містив всі дані про необхідні матеріали, кошторис тощо. Так виникла ідея, щоб проект розробили студенти-інженери. Мотивувати конкурсантів погодився директор Ужгородського коньячного заводу Володимир Гісем, започаткувавши іменну річну стипендію для переможця.

    Згідно архітектурно-проектувального завдання, майданчик повинен бути пристосованим до масових видів спорту, індивідуальних та колективних тренувань та спортивних змагань. Що ще включить в проект інженерна думка студентів стане відомо 18 травня, після рішення конкурсної комісії. До її складу входять представники деканату ІТФ, кафедри міського будівництва та господарства ІТФ, студентського профкому та СМС.

    Після того, як розроблений проект буде затверджено, профком студентів УжНУ та СМС планують спільними зусиллями майстрів, активістів та студентів втілити його в життя, повідомили "Репортеру" у прес-службі ЗОО ВМГО СМС.
    Закарпатська СМС намагатиметься зробити річки чистішими
    Квитки в елітний кінотеатр "Доміон" для ужгородських студентів подешевшали
    КОМПАС навчає студентів тривимірного моделювання
    Депутати Європарламенту поділилися досвідом з молодими депутатами-соціалістами закарпатської Іршави

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору