ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нова стара влада Закарпаття

    19 апреля 2024 пятница
    52 переглядів

    …Елемент особистої помсти есдекам (об’єднаним) все ж був присутній навіть у процесі представлення в Ужгороді нового голови Закарпатської ОДА, так як презентував Віктора Балогу ніхто інший як один із колишніх засновників СДПУ(о), а тепер непримиренний ворог В.Медведчука Олександр Зінченко.Сам Віктор Балога, коли у 1999 році перший раз був призначений керівником Закарпатської облдержадміністрації, також, до речі, був одним із чільників обласної організації СДПУ(о). Однак потім, переорієнтувавшись, активно проводив департизацію владних структур регіону, звільнив І.Різака, який у ті часи працював у нього заступником, після чого їхні стосунки перешли у сфери особистої ворожнечі.

    Відтак при черговій зміні губернатора справою принципу для СДПУ(о) стало висунення та призначення на посаду голови ОДА Івана Різака. Цю “традицію” — з поверненням у це крісло Віктора Балоги — успішно продовжено сьогодні.

    На нашу думку, Віктор Ющенко у даному конкретному призначенні відступив від своєї широко декларованої позиції, що нова влада матиме нові обличчя. Як не прикро, підтвердженням цьому стали й перші кадрові призначення Віктора Балоги…

    Як повідомили “UA-Reporter.com” у прес-службі ОДА, виконуючими обов’язки заступників голови Закарпатської облдержадміністрації призначено Кріля Ігоря Івановича, Болварі Тиберія Йосиповича, Гаваші Олега Олодаровича, Трикура Віктора Федоровича та Іванча Олексія Івановича.

    Обов’язки керуючого справами Закарпатської облдержадміністрації виконуватиме Попович Михайло Андрійович. Помічником голови ОДА призначено Кічковського Михайла Михайловича.

    Як бачимо, нових облич у цьому переліку лишень два — Тиберія Болварі та Олексія Іванча. Про першого з них ми поки що нічого не знаємо, а ось про іншого красномовніше за всі слова говорить хоча б той факт, що Олексій Іванчо є сином соратника В.Балоги по парламентській фракції “Наша Україна”, екс-голови Закарпатської обласної ради Івана ІванчА.

    Ясна річ, що ні Віктору Балозі, ні тому ж Ігорю Крілю не бракує досвіду адміністративної роботи, однак факти — річ уперта: як не крути, проте згаданим вище проголошеним Президентом України Віктором Ющенком принципом, якого він обіцяв дотримуватися в своїй кадровій політиці, у випадку з призначенням головою Закарпатської ОДА Віктора Балоги, а тепер і здійснюваними останнім кадровими перестановками в обласній владі, тут, як кажуть, навіть “не пахне”…
    Балога заявляет, что в Закарпатье не будет политической борьбы с СДПУ(О)
    Олександр Зінченко: "Мінімум риторики, максимум конкретних справ!"
    Руководители областных организаций Соцпартии Украины, «Собора» и БЮТ обвинили Виктора Балогу чуть ли не в узурпации власти
    Демократія "по-нашоукраїнськи" в дії?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору