ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Очільник Закарпатського РУХу знову Піпаш, а Чучка — нелегітимний?!?

    29 марта 2024 пятница
    56 переглядів

    Минулої суботи в Ужгороді на вимогу 8 районних осередків Руху відбулася позачергова конференція Закарпатської обласної організації Народного руху України. Делегати ухвалили визнати рішення обласної конференції 25 вересня (під час якої головою Закарпатського Руху було обрано Володимира Піпаша) чинними, а рішення, що їх було прийнято 20 листопада (головою Руху було обрано Павла Чучку) такими, що суперечать статуту організації і є неправомірними.

    Як повідомив Володимир Піпаш,у конференції взяли участь 62 особи. він також повідомив, що було вирішено ініціювати позачерговий з’їзд Народного руху України. До порядку денного пропонуватимуть включити питання зняття повноважень голови з Бориса Тарасюка, чинного лідера Руху, та перегляд голосування щодо членства в організації Володимира Піпаша. Як повідомив екс-голова Закарпатського Руху, результати голосування щодо виключення його з лав партії було сфальсифіковано. «Під час з’їзду Тарасюк оголосив цифру – 272 голоси за те, щоб припинити моє членство в Русі, і сказав, що рішення прийнято. Однак 272 – це менше половини присутніх, тому я кажу про фальсифікацію», – зазначив Володимир Піпаш в коментарі Західній інформаційній корпорації.

    Водночас обраний 20 листопада голова Закарпатського проводу Руху Павло Чучка заявляє, що Піпаш намагається переманити на свій бік рухівців, однак досі безуспішно.

    Закарпатський Рух відтепер під контролем Ратушняка?
    Закарпатський НРУ вимагає припинити репресії проти себе
    Закарпаття шоковане черговим проявом насилля недоторканого нардепа!
    Бармен Чучка влаштував «розкольницький дебош» у Народному русі Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость