ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Окремі представники закарпатської міліції у взаємодії з осередком “Нашої України” в м.Ужгороді, який очолюють Колібаба й Ратушняк, готують провокації проти учасників Коаліції “Ужгород за Януковича”

    29 марта 2024 пятница
    68 переглядів

    За черговими особистими заявами нардепа С.Ратушняка та осіб з його кримінального оточення, що очолює авторитет “Ліса”, окремі підрозділи закарпатської міліції, зокрема УБОЗ, готують затримання організаторів та найбільш авторитетних учасників мітингів в обласному центрі на підтримку Віктора Федоровича Януковича.

    Зв’язок між замовниками (власниками “Барви” та “РІО-синдикату”) та виконавцями (оперативниками УБОЗу, які обслуговували та прикривали операції по контрабанді горілчаних і тютюнових виробів) для закарпатців більш ніж очевидний. Політичний конфлікт в Ужгороді починає переростати в озброєну політичну конфронтацію. У планах і намірах псевдо-убозівців — підкидати активістам групи підтримки В.Ф.Януковича вибухівку, детонатори, а також зброю з метою дискредитації опонентів “Нашої України” на Закарпатті.
    Ультиматум Ужгородському міському голові Віктору Погорєлову
    Версія Visnyk.info про сенсаційні повідомлення стосовно знешкодження великого озброєного і злочинного угрупування
    Уточнення інформації щодо затримання 17 озброєних бандитів із банди “Рати”. У бандитські “розборки” втягнули міліцію Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору