ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Олександр МОРОЗ: "Прохідний бар'єр у березні 2006 року, крім Соцпартії, подолають Партія регіонів, БЮТ, "НСНУ", Компартія. Можливо, у цьому переліку буде і Народна партія"

    25 апреля 2024 четверг
    39 переглядів

    Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз на прес-конференції в Ужгороді спрогнозував, що прохідний бар'єр на виборах у Верховну Раду 2006 року переборють п'ять-шість партій, у тому числі СПУ. "Прохідний бар'єр у березні 2006 року, крім Соцпартії, подолають Партія регіонів, Блок Юлії Тимошенко, "Народний союз "Наша Україна", Компартія. Можливо, у цьому переліку буде і Народна партія. Вона сьогодні нарощує свій админресурс, а в деяких регіонах це може серйозно вплинути на результати голосування", — заявив О.Мороз.

    Відповідаючи на запитання журналістів про перспективи підвищення прохідного бар'єра, лідер СПУ відзначив, що зараз це питання знаходиться на розгляді Верховної Ради. "Якщо під час єднальної ради ми переконаємося в тім, що це розділяють більшість представників фракцій у парламенті, те тоді це питання буде поставлений на голосування. Мова йде про 4-5%. Але я думаю, що все-таки 4%, якщо таке голосування відбудеться", - сказав він.

    Як відомо, зараз прохідний бар'єр на виборах у Верховну Раду для партій і блоків складає 3%. Ряд фракцій висловлюється за його підвищення до 5%. Для цього потрібно внести зміни в закон про вибори народних депутатів, що, відповідно до законодавства, необхідно зробити до офіційного початку виборчої кампанії, що стартує 26 листопада.

    На минулих парламентських виборах прохідний бар'єр складав 4%.
    Ужгород: Соціалісти Закарпаття переобрали Олексія Пристаю першим секретарем обкому СПУ
    В Ужгороді за участі О.Мороза проходить обласна конференція соціалістів Закарпаття
    На Закарпаття прилетів лідер СПУ Олександр Мороз
    Завтра на Закарпатті буде Олександр Мороз!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це якраз на Закарпатті Народники візьмуть в декіська разів бльше ніж соціалісти. Ліві в -обличчі Справедливості Чижа цьому яскраве підтвердження, а вони члени блоку Литвина!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чиж - лівий! Це несенитниця. Він продався свого часу Кучмі, а зараз шукає дах, бо вже на нього "наїзджають" журналисти.Таких Литвин і збірає до себе. А скільки партій і фракцій поміняв Рата?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А що, Литвин вже відповів за Гонгадзе? Що додасть Литвину Чиж? Тільки негатів! А про партію Справедливості хтось щось чув?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А що, Литвин вже відповів за Гонгадзе? Що додасть Литвину Чиж? Тільки негатів! А про партію Справедливості хтось щось чув?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Литвин за Гонгадзе відповів: передавайте матеріали до суду і нехай він розтавить всі крапки. А в Верховній Раді псам морозівським нема що піаритися на цю їми розкручену тему! І якщо в суді доведуть що голос Литвина на плівках Мельниченка це не монтаж, а він насправді має відношення до Гіїної смерті, то він готовий відповідати перед законом.