ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

О.Мороз: СПУ - партія від народу і для народу

    16 апреля 2024 вторник
    47 переглядів

    Соціалістична партія України - послідовна політична сила, яка не збирається займатися дискредитацією конкурентів та розраховує на підтримку народу, який вже стомився від напруги та штучної радикалізації політичної боротьби.

    Про це голова СПУ Олександр Мороз заявив сьогодні, виступаючи на XII з'їзді Cоціалістичної партії України, повідомляє прес-служба СПУ.

    "Особливість нашої пропаганди і агітації під час кампанії полягає в тому, що ми не збираємось займатися дискредитацією конкурентів. Ми пропонуємо Україні свою позитивну програму. Ми - партія послідовна і постійна в своїх намірах. І саме тому розраховуємо на підтримку народу, який стомився від напруги, штучної радикалізації позицій різних політичних сил, котрі забувають про свої обіцянки, здобувши владу", - наголосив лідер українських соціалістів.

    О.Мороз додав, що СПУ - це партія "від народу і для народу".

    "Влада нам потрібна для того, щоб підпорядкувати її народу. Ми доводили це багато років і сподіваємось, що наша практична діяльність є найкращим аргументом для виборців", - підкреслив лідер Соцпартії.

    О.Мороз зауважив, що, якщо виборці не хочуть голосувати за "нашоукраїнців", хай голосують за соціалістів, вони - "точно не націоналісти".

    "Сумніваєтесь в "регіоналах", голосуйте за соціалістів. Вони за добросусідські стосунки з Росією", - підкреслив голова СПУ.

    ***

    Під номером 1 у виборчому списку Соціалістичної партії України, який має затвердити з’їзд, йде її лідер Олександр Мороз, під номером 2 — голова Фонду держмайна України Валентина Семенюк.

    Соціаліст, міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко (він присутній на з’їзді), який мав бути третім, у списку відсутній — через ЗАБОРОНУ Президента України Віктора Ющенка . Хоча тут виникає запитання: чому Прем’єру-нашоукраїнцю Юрію Єханурову можна бути в виборчому списку "Нашої України", до того ж під №1, а міністру-соціалісту — категорично ні.

    ***

    Соціалістична партія України буде грати провідну, стабілізуючу роль у майбутній парламентській коаліції, заявив на з’їзді голова СПУ Олександр Мороз. "Ми не можемо бути "золотою акцією". Ми зобов'язані бути основою коаліції. Це потрібно не нам, це потрібно суспільству, потрібно народу, стомленому від нестатків і політичної шарпанини", - підкреслив у своєму виступі лідер українських соціалістів.

    Провладна коаліція, за словами О.Мороза, в парламенті має формуватися "на базі представників партій Майдану з одним уточненням: соціалісти в коаліції гратимуть провідну, стабілізуючу роль".

    "Коаліція в парламенті потрібна не лише для формування стабільної виконавчої влади, а й для створення якісної системи розвитку законодавства. Парламентська коаліція має бути камертоном для всієї представницької влади в державі", - наголосив лідер Соцпартії.

    О.Мороз зауважив, що забезпечення стабільності влади, її консолідація задля суспільного інтересу, стає надзвичайно важливим завданням для соціалістів.

    За словами голови СПУ, майбутня парламентська коаліція зобов'язана "провести справжню судову та адміністративно-територіальну реформу, виходячи із інтересів населення, вибудовуючи підвалини правової соціальної держави".

    О.Мороз додав, що для соціалістів це "і програмна мета, і спосіб відповіді на прагнення суспільства до справедливості, правди, демократії і свободи".

    Разом з тим, своєрідним каталізатором стабільності влади, за словами О.Мороза, є Президент України. Він зазначив, що В.Ющенко як Президент України "потребує підтримки соціалістів і може на неї розраховувати".
    У Києві проходять з’їзди восьми партій і блоків
    Ужгородські соціалісти відстоюють міський дитсадок
    Ветерани Афганістану закарпатської Тячівщини підтримають на виборах Соціалістичну партію

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    O.Мороз:
    "СПУ - партія від народу і для народу"

    Програма КПРС та колишня ст. 6 колишньої Конституції колишнього СРСР:
    "КПСС существует для народа и служит народу".

    Панове, мабуть час придумати щось нове? Чи яку би партію не будувати, все одно вийде КПРС?...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Соціалісти для людей,інші для себе

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    З часу створення СПУ має прямолінійний шлях втілення своїх програм десь у парламенті(програми,котрі направлені і на розвиток страдального села).До простого люду вони не доходять.Будемо вірити,що пан Мороз набере достатню кількість голосів і щось зробить для сільської людини,якщо ще хтось її так називає.Ми ЗА!!!