ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

О.Морозу вручено Міжнародну літературно-мистецьку премію імені Г.Сковороди

    16 апреля 2024 вторник
    47 переглядів

    У середу у Колонній залі імені М.В.Лисенка Національної філармонії України у Києві лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз отримав Міжнародну літературно-мистецьку премію імені Григорія Сковороди.

    Розповідаючи про історію заснування літературно-мистецької премії, один із її перших лауреатів, письменник і поет Борис Олійник сказав: “Премія була заснована більше 10 років тому, і одержали її досить шляхетні особистості, відомі в Україні. Це дуже показова премія, як і премія ім. Нечуя-Левицького, якою відзначаються найкращі відображення українського характеру, а тут – філософське звучання слова”.

    У своєму виступі лідер Соцпартії зазначив, що філософське сприйняття світу перш за все сприймається відчуттям миті життя. “Якщо ти розумієш, що це мить перша і остання, і що ти відповідальний за те, щоб вона була не марно прожита – це допомагає тобі по філософськи осмислювати світ”, - сказав він. „Я думаю, що це якраз відповідає також і логіці творчості Григорія Сковороди, де філософські поняття є звичайними життєвими ситуаціями”, - додав О.Мороз, повідомила прес-служба СПУ.

    Держбюджет-2006 принято.Олександр Мороз вважає ухвалений бюджет недосконалим, але оптимальним як для нинішнього складу Верховної Ради.

    О.Мороз: СПУ - партія від народу і для народу
    МОРОЗ обошел ЮЩЕНКО

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору