ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ОСК "Закарпаття" знову не пощастило

    18 апреля 2024 четверг
    60 переглядів

    Після серії поразок ужгородський ОСК "Закарпаття" в домашньому матчі з “Кривбасом” намагався реабілітуватися, але футболісти з Кривого Рогу підтвердили своє реноме “міцного горішка”: вони не відійшли на свою половину поля, а одразу в центрі майданчика не давали розігрувати м’яч ужгородцям, тому перші 20 хвилині боротьба в основному проходила в центрі поля.

    Треба відзначити дещо агресивні дії темношкірого легіонера кривбасівців Тоні Алегбе, котрий жорстко вступав в боротьбу, частенько при цьому використовуючи недозволені прийоми. Уже на 6-й хвилині він “відзначився” “гірчичником”, проте змусив і оборону господарів попрацювати. На 27-й хвилині він вивів партнера віч-на-віч із голкіпером, але Луценка останній переграти не зумів. Відповідь закарпатців за 8 хвилин була переконливішою: після традиційної розпасовки в центрі Слюсар переправив м’яч на правий фланг Кобину, котрий здійснив традиційний пробіг уздовж бровки і прострілив у район одинадцятиметрової позначки, де в цей момент з підопіки звільнився Целих. Юрій прийняв м’яч і вдарив, але удар заблокував оборонець — на добивання першим встиг Шевелюхин, котрий філігранним ударом зняв павутину з воріт Горяїнова. За кілька хвилин господарі втратили ще одну нагоду збільшити рахунок. Сапуга, перехопивши в центрі м’яч, переправив його на Гурку, котрий замислуватою передачею закинув “смугастого” за спину оборонців на Яроша, останній прийняв м’яч на ходу скинув собі і намагався вдарити в дальній кут, але страж криворізьких воріт у стрибку переправив “шкіряну кулю” на кутовий. На перерву господарі пішли з піднесеним настроєм.

    Другий тайм розпочався з подарунків, які ужгородцям зробили підопічні Анатолія Пісковця. Спочатку на 51-й хвилині у своєму карному майданчику гості збили Яроша, але одинадцятиметровий у виконанні найкращого бомбардира “Закарпаття” Юрія Целих, м’яко кажучи, був далекий від ідеального. Узагалі, у Целих гра у цьому поєдинку чомусь не пішла. Другим подарунком стало вилучення Алегбе, котрий грубо збив Слюсара в центрі поля. Здавалося б, що, маючи гандикап в один м’яч та й кількісну перевагу, господарям не складе труднощів переграти криворіжців з переконливішим результатом, але сталося якраз навпаки. Граючи в меншості гравці “Кривбасу” не відійшли в оборону, а заграли розкутіше. Певно, на таку гру у виконанні десяти кривбасівців господарі не сподівалися. На 64-й хвилині результативною видалася одна з контратак “Кривбасу”: на флангову передачу з лівого краю відгукнувся форвард гостей, але його удар прийшовся в оборонця, м’яч відскочив на Поповича, якого захисники “Закарпаття” залишили без опіки і він без особливих перешкод спрямував м’яч у сітку воріт Луценка. Подібний гол ужгородцям провів позаминулого туру форвард “Оболоні” Продан, але з власних помилок господарі висновків так і не зробили. У наступний відрізок часу підопічні Віктора Ряшка намагалися вирвати перемогу, та гості закрилися і всі спроби господарів вийти на ударну позицію успішно ліквідовували. Хоча моменти були, зокрема, чудову нагоду на 78-й хвилині втратив Маковей, котрий, вийшовши на заміну, досить активно увійшов у гру. Міг забити Кобин, та ударам як одного, так і іншого забракло точності. Криворіжці вистояли і поїхали додому з “трудовим очком”.

    ПІСЛЯМОВА

    Володимир ВАСЮТИК, тренер “Закарпаття”:

    — Перший тайм пройшов у рівній боротьбі. У другій половині зустрічі ключовим моментом був не забитий пенальті. У деяких випадках нам не вистачало майстерності для того, щоб перемогти. В останніх поєдинках Фортуна від нас відвернулася.

    Анатолій ПІСКОВЕЦЬ, головний тренер “Кривбасу”:

    — Дякую своїм підопічним за гру. У другому таймі ми грали в меншості, тому, вважаю, гра нам вдалася. Ми мали певні кадрові проблеми, які виникли після поєдинку із “Шахтарем”, але, вважаю, ми впоралися.

    Український футбол
    Виповнилося 75 років Йосипу Беці
    В Ивано-Франковске ужгородский «Коммунальник» сыграет с житомирским «Динамо»
    МЕТАЛІСТ — ЗАКАРПАТТЯ 1:0

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору