ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Переголосування в Ужгороді починається з фальсифікації?

    18 апреля 2024 четверг
    68 переглядів

    Як стало відомо UA-Reporter.com, члени територіальної комісії №70 звернулися до прокурора Закарпатської області з вимогою перевірити списки виборців в місті Ужгороді, на предмет виявлення "мертвих душ" - людей, що померли, які виїхали з місця проживання, та інш.Підставою для цього стало "непорозуміння" між секретарем ДВК №14 та членом ТВК (обидва є представниками від Ющенка) про наявність у списках виборців так званих "мертвих душ". Як з’ясувалось, списки виборців-ужгородців складалися у міськвиконкомі виключно у присутності членів ТВК від Ющенко без участі іншої сторони. По інформації, яка надходить з дільничних комісій списки виборців суттєво відрізняються від списків, що складалися перед першим та другим турами голосування на виборах Президента України, як за кількістю виборців, так і за змістом.

    На сьогодні відомо, що дев’ятеро секретарів та голів дільничних виборчих комісій від Януковича, відмовилися працювати, мотивуючи це тиском на них з боку представників Ющенко.

    Як повідомила UA-Reporter.com довірена особа кандидата в Президенти України В.Ф.Януковича В.І.Русин, секретар територіальної виборчої комісії №70 Василь Коваль подав йому скаргу про утиски і переслідування його особисто з боку представника Ющенко В.А. Марченко О.І. За словами Русина В.І., член ТВК Марченко О.І. проводить агітацію за кандидата Ющенко безпосередньо на зборах із членами дільничних виборчих комісій.
    В Ужгороді відбулося установче засідання ТВК во №70 (оновлено)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору