ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Переголосування в Ужгороді починається з фальсифікації?(оновлено)

    28 марта 2024 четверг
    59 переглядів

    Як стало відомо «UA-Reporter.com», члени територіальної комісії №70 звернулися до прокурора Закарпатської області з вимогою перевірити списки виборців в місті Ужгороді на предмет виявлення «мертвих душ» — людей, що померли, які виїхали з місця проживання, та інш.

    Підставою для цього стало «непорозуміння» між секретарем ДВК №14 та членом ТВК (обидва є представниками від Ющенка) про наявність у списках виборців так званих «мертвих душ». Як з’ясувалось, списки виборців-ужгородців складалися у міськвиконкомі виключно у присутності членів ТВК від Ющенка без участі іншої сторони. По інформації, яка надходить з дільничних комісій, списки виборців суттєво відрізняються від списків, що складалися перед першим та другим турами голосування на виборах Президента України, як за кількістю виборців, так і за змістом.

    На сьогодні відомо, що дев’ятеро секретарів та голів дільничних виборчих комісій від Януковича, відмовилися працювати, мотивуючи це тиском на них з боку представників Ющенка.

    Як повідомила «UA-Reporter.com» довірена особа кандидата в Президенти України В.Ф. Януковича В.І.Русин, секретар територіальної виборчої комісії №70 Василь Коваль подав йому скаргу про утиски і переслідування його особисто з боку представника Ющенка В.А. Марченко О.І. За словами Русина В.І., член ТВК Марченко О.І. проводить агітацію за кандидата Ющенка безпосередньо на зборах із членами дільничних виборчих комісій.

    До речі, з відома Івана Івановича Шкірі, попереднього голови ТВК №70, інформуємо виборців, громадськість та ЗМІ про те, що Іван Іванович уже два тижні знаходиться з інфарктом у кардіореанімації Ужгородської міської клінічної лікарні через «доброзичливе» і «людяне» ставлення та «співпрацю» з коллегами - членами ТВК від Ющенка. Сподіваємося, що така ж «доля» не торкнеться сьогоднішніх представників від Януковича у ТВК №70.

    Як стало відомо «UA-Reporter.com», у ТВК №70 стався «помаранчевий переворот». Представники від Ющенка, яких очолює член ТВК Марченко О.І. в односторонньому порядку провели «засідання» ТВК та увільнили від виконання обов’язків секретаря ТВК Коваля В.І. п’ятьма голосами з десяти членів ТВК за відсутності п’яти представників від В.Ф.Януковича. У комісії панує правове безладдя, порушується процедура організації виборів.

    «UA-Reporter.com»
    Луганский штаб В. Януковича получил доказательства срыва выборов «ющенковцами»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору