ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Першим офіційно зареєстрованим кандидатом на Ужгородського міського голову стала жінка

    19 апреля 2024 пятница
    37 переглядів

    В обласному центрі Закарпаття зареєстровано першого кандидата на посаду міського голови Ужгорода — Тетяну Мясковську, головного редактора рекламного видання "Афіша Закарпаття". Кандидатка подала усі необхідні документи, у тому числі 500 підписів громадян на свою підтримку (необхідний мінімум — 300 підписів), повідомив голова Ужгородської міської територіальної виборчої комісії Юрій Келемен.

    Тетяна Мясковська балотуватиметься шляхом самовисування. Аналогічним шляхом за посаду мера мають також намір боротися ще 6 осіб — Павло Мешко, Андрій Ковальчук, Дмитрій Сидор, Анатолій Мальований, Пилип Щерба та Юрій Майборода, які подали до міської ТВК відповідні заяви, — повідомив секретар Ужгородської ТВК Юрій Світлик.

    За інформацією Ужгородської міськрайонної юстиції, станом на 20 грудня в обласному центрі зареєстровано 83 організації партій. До 13 лютого бажаючі брати участь у виборчих перегонах повинні подати відповідні заяви і пройти реєстрацію в Ужгородські ТВК. Наразі жодної заяви не надійшло, поінформували Ужгородський прес-клуб у міській територіальній виборчій комісії.
    Володимир Гісем висувається у мери Ужгорода
    В Ужгороді обговорили проблемні питання виборів-2006
    Фракція соціалістів в Ужгородській міській раді відстояла соціальну спрямованість міськбюджету-2006
    На вибори комуністи Закарпаття зібрали під свій прапор підприємців, управлінців, художників...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору