ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Перший заступник голови Закарпатської ОДА Олег Гаваші заявляє, що він не шантажував Івана Різака

    19 апреля 2024 пятница
    53 переглядів

    Як уже повідомляв “UA-Reporter.com”, днями народний депутат України Михайло Добкін (фракція СДПУ(о)) повідомив, що його парламентський колега Іштван Гайдош шантажував екс-губернатора Закарпаття Івана Різака дати свідчення проти Віктора Медведчука. Однак цього тижня прес-служба СДПУ(о) повідомила, що сталася плутанина в прізвищах. І насправді „свідчити проти Медведчука від Різака вимагав перший заступник Закарпатської адміністрації (цитата за оригіналом) Гаваші Олег Олодарович”.
    З цього приводу редакція “UA-Reporter.com” отримала із прес-служби Закарпатської ОДА коментар першого заступника голови облдержадміністрації Олега ГАВАШІ: – Хоча 1-ше квітня давно минуло, я, як тільки вперше прочитав це повідомлення прес-служби СДПУ(о), подумав, що це чийсь невдалий жарт. Настільки безглуздо все це звучить. Хтось може повірити в те, що народний депутат Михайло Добкін міг випадково переплутати добре відоме йому прізвище колеги по парламенту та нещодавнього соратника по партії Іштвана Гайдоша з чиїмсь іншим?

    У нинішньому своєму становищі функціонери від СДПУ(о) діють за принципом: кращий метод захисту – це напад. І в цій своїй останній атаці їм зовсім не важливо, по кому і як топтатися.

    Є й інша теза, яка пояснює всю цю ситуацію: якщо хочеш, щоби в твою брехню повірили, доведи її до абсурду. Методи роботи СДПУ(о) ніколи не відзначалися порядністю. І чи можна повірити в те, що сьогодні, коли доводиться відповідати перед законом за скоєне в час перебування при владі, вони раптом змінилися на протилежні?

    Я твердо переконаний: неправдою світ перейдеш, та назад не повернешся. Власне це і відбувається нині з цією партією і з її членами...
    Різака шантажував не Гайдош, а Гаваш?
    Экс-губернатора Закарпатья освободят из СИЗО, как только он даст показания против Медведчука?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А те, що особисто Гаваші давав команду змести наметове містечко (а цьому є живі свідки) теж неправда ?