ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Підбито підсумки роботи Пенсійного фонду України на Закарпатті

    25 апреля 2024 четверг
    65 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді про підсумки роботи органів Пенсійного фонду в Закарпатській області за січень-вересень ц.р. голові Закарпатської облдержадміністрації Івану Різаку доповідала начальник обласного управління Пенсійного фонду Анастасія Пентек.

    За дев’ять місяців 2004 року, за словами Анастасії Пентек, до Пенсійного фонду в регіоні мобілізовано 479 міль-йонів гривень, що на чверть більше, ніж планувалося. Власних коштів зібрано у сумі 343 мільйони гривень – на 45,5 мільйона більше плану і на третину більше минулорічних показників. На виплату пенсій та державної адресної допомоги за цей період було спрямовано 445 мільйонів гривень. Частка власних коштів у цій сумі становить 81 відсоток.

    Активізувалась і робота в питанні погашення недоїмки. Вона скоротилася (хоча і залишається значною) більш ніж на 9 мільйонів гривень. Тому, переконаний голова ОДА Іван Різак, роботу в цьому напрямі необхідно продовжити, навіть посилити. З кожним підприємством-боржником має проводитися індивідуальна робота. Тут працівникам фонду слід активніше співпрацювати з податковими органами. Досвід роботи в області з погашенням заборгованості із зарплат довів, що спільні цілеспрямовані дії виконавчої влади, контролюючих та правоохоронних структур неодмінно дають позитивні результати.
    На Закарпатті пенсії за жовтень профінансовано повністю

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору