ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Підприємці “Зеленого” ринку звернулися до міського голови м.Ужгород

    16 апреля 2024 вторник
    74 переглядів

    Сьогодні до редакції нашого інтернет-видання надійшла факсограма Звернення від Асоціації приватних підприємців міста, які здійснюють свою діяльність на КП "Ринок-1" по вул.Фединця (більш відомому як “Зелений” ринок) в обласному центрі Закарпаття, яке вони надіслали на ім’я Ужгородського міського голови Віктора Погорєлова та депутатів Ужгородської міської ради. Подаємо повний текст цього Звернення:“Ми, приватні підприємці, здивовані ситуацією, яка виникла під час вчорашнього засідання сесії міськради. Справа в тому, що думка, озвучена народним обранцям вчора певною групою людей, не відображає повністю ситуацію, яка склалася сьогодні на ринку, а також не є думкою більшості. До початку сесії ініціативна група підприємців в кількості 3 чоловік мала попередню ромову з міським головою Віктором Погорсловим, на якій були узгодженіі ключові питання реконструкції ринку, а саме: вимоги не перетворювати вул.Фединця на транспортну артерію міста, прохання переглянути суму оренди за торгові місця після реконструкції ринку, розглянути питаний щодо виділення додаткової площі для розміщення додаткових модулів і торгових кіосків та довести існуючі місця відповідно до затверджених стандартів, що має бути зазначено у скоригованому генплані ринку. Зазначимо, що усі пропозиції отримали підтримку з боку міського голови.

    В результаті ж до відома депутатів перед початком сесії було доведено зовсім іншу інформацію. Аби уникнути непорозумінь, викладаємо ключові моменти програми, розробленої Асоціацією приватних підприємців Ужгорода, що відображає думку більшої частини підприємців, які здійснюють свою діяльність па ринку по вул.Фединця.

    1. Вважасмо, ию реконструкція с необхідною і неминучою. Але роботи мають бути проведені з урахуванням наших вищезазначених вимог. Доповнення до плану реконструкції ринку ми узгодили із міським головою Віктором Погорєловим, управлінням архітектури та містобудування, адміністрацією ринку.

    2. Вважаємо, що реконструкція ринку має початися якнайшвидше і завершитися протягом місяця.

    3. Підтримуємо адміністрацію ринку за конструктивні дії, спрямовані на покращення роботи ринку та умов праці підприємців і спростовуємо чутки, у яких адміністрацію звинувачують у хабарництві, здирництві та інших протизаконних діях.

    4.Впевнені, що ці чутки поширюються людьми із числа тих, хто виступає проти реконструкції ринку.

    Враховуючи все вищесказане, просимо не надавати реконструкції ринку плітичного забарвлення, а зробити все можливе, щоб підприємці зберегли свої робочі місця і мали впевненість у завтрашньому дні.»

    Ужгородські депутати захистять підприємців «зеленого» ринку

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору