ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Після Ужгорода Янукович відвідав Львів

    24 апреля 2024 среда
    30 переглядів

    Львів несподівано відвідав голова Партії регіонів України, екс-кандидат на президентську посаду Віктор Янукович.
    Подробиці візиту партійного лідера висвітлив голова Львівської регіональної організації Партії регіонів Олексій Радзієвський.

    У Львові Віктор Янукович опинився вимушено, через погані погодні умови з Ужгорода не міг вилетіти його літак. Із Закарпаття він дістався до нашого міста авто. А в Ужгород прибув з угорського Дебрецена. Там Віктор Янукович разом із донецьким бізнесменом Ринатом Ахметовим вболівав на футбольному матчі за донецький “Шахтар”. Наші виграли у місцевого “Дебрецена” з рахунком 2:0. Відповідаючи на запитання журналістів, Янукович зауважив, що розмовляв з Ринатом Ахметовим лише про футбол, повідомляють спортивні інтернет-сайти. Через поїздку на футбольний матч лідер “регіоналів” зігнорував похід до Генпрокуратури, куди його, нагадаємо, викликали минулого тижня...

    Поки Янукович добирався авто з Ужгорода до Львова, його літак дістався до Львівського аеропорту в суботу після 16-ї години. У Львові Віктор Янукович зустрівся з підприємцями ринку „Південний” та народним депутатом Петром Писарчуком. З підприємцями він, за інформацією Олексія Радзієвського, обговорював життєві питання, вислуховував їхні скарги на теперішню владу.

    Також, як повідомляє телеканал НТН, Янукович зустрівся з групою вчителів Стрийщини і привітав їх із професійним святом. Під час цієї зустрічі він назвав меморандум між ним та Президентом Ющенком “важливим кроком до порозуміння”.

    У суботу, близько 20-ї години, лідер “регіоналів” відлетів до Києва.

    Високий Замок
    Янукович приїхав до Угорщини на поєдинок між "Шахтарем" і "Дебреценом"
    Віктор Янукович помандрував через Закарпаття до Угорщини

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору