ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Податкові новини Закарпаття

    23 апреля 2024 вторник
    105 переглядів

    У рамках операції "Склад" у місті Тячеві податківці обстежили складські приміщення, які належать одному із місцевих приватних підприємців. Вони виявили продукти харчування іноземного походження на суму понад 105 тисяч гривень без відповідно оформлених документів щодо походження та належності товару. На момент перевірки були відсутні сертифікати відповідності на продукцію та документи, які підтверджували б законність її ввезення на митну територію України.

    У приміщенні складу приватного підприємця міста Виноградово податківці виявили понад 55 тисяч пачок фруктових соків вітчизняного виробництва без будь-яких документів щодо законності придбання товару та сертифікатів відповідності. Соки орієнтовною вартістю понад 65 тисяч гривень поки що вилучено.

    У рамках операції "Автомобіль" на основі отриманої оперативної інформації при в'їзді до міста Виноградова податківці затримали автомобіль ВАЗ-2106 мешканця с.Букове. Він віз контрафактну аудіо- та відеопродукцію без контрольних марок. На момент перевірки водій документів щодо придбання товару надати не зміг. Контрафактну продукцію вартістю понад 3 тисячі гривень вилучено та здано на відповідальне зберігання.
    Тільки одна операція податківців Закарпаття принесла бюджету понад 100 тис. грн.
    Податкові новини Закарпаття
    За 9 місяців 2004 року на Закарпатті виявлено 123 злочини у сфері оподаткування
    Приватизація по-ужгородськи

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору