ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Погорелов оспаривает в суде недоверие Ужгородского горсовета

    24 апреля 2024 среда
    79 переглядів
    Иск на решении городского совета был подан в Ужгородской суд

    Информацию об иске с обжалованием решения сессии Ужгородского городского совета, которым депутаты выразили недоверие экс-мэру Виктору Погорелову, подтвердил секретарь городского совета Виктор Щадей.

    Иск был подан в Ужгородской горрайонный суд в минувшую пятницу, после 16 часов.

    По информации Закарпатье онлайн, дело попало на рассмотрение к судье Алле Сарай.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    вікторе треба було робити дороги і мости -а ти лемкрасти хотів

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вулиця (читай - майдан) не має керувати ні містом, ні областю, ні тим більше - державою. Намайданилися вже, що нас тепер Москва бере "тепленькими". Правильно кажуть, що де два українця, то там три гетьмани. А те, що ті, кого примусили під тиском написати заяви про звільнення з посад, однозначно через суди поновляться на посадах, і правильно зроблять. Може у нас Щадей і К професіонали в сфері управлінської діяльності ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ви тільки подивіться скільки наглості у цього сучого-потроха!Ще і судитися зібрався,може ще сам себе проголосить прем"єром Ужгорода і попросить ввести сусідьніх зелених чоловічків для захисту громадян россії?! Бачу,що гнида Погореллов легко відмазався від своїх корупційних діянь,та під шумок подій в Криму і на сході України влади ще захотів!!! Короче ,Вітьшка,про тебе ніхто не забув,просто тебе залишили на закуску в зв"язку з подіями в країні.І не сумнівайся тобі все ж таки прийдеться відповісти перед законом за всі твої корупційні діяння,хабарі і розкрадання,доказів і свідчень цього є багато! Зека - геть!!! Слава Україні!!!