ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

При спробі порушеня кордону на Закарпатті затримано чергову партію нелегалів-китайців

    24 апреля 2024 среда
    99 переглядів

    У Закарпатській області при спробі незаконного перетинання кордону прикордонники затримали 52 китайців, повідомила прес-служба відділу з питань взаємодії зі ЗМІ й зв'язків із громадськістю прикордонної служби України.

    У повідомленні сказано, що протягом минулої ночі кілька груп порушників намагалися порушити державний кордон на ділянках трьох прикордонних застав Чопського прикордонного загону.

    Прикордонний наряд застави "Поладь Комарівці" затримав недалеко від кордону 33 громадян Китаю, які готувалися перелізти через огороджувальний паркан.

    Після того, як додаткові наряди провели пошукові роботи, були затримані ще 19 громадян Китаю.

    Вони також готувалися перетнути кордон.

    Як з'ясувалося пізніше, 52 китайці недалеко від кордону розділилася на дві групи й намагалася у двох місцях порушити кордон.

    На ділянці сусідньої застави "Княгині" прикордонний загін виявив групу порушників, серед яких були 7 громадян Афганістану, 4 пакистанці, 2 палестинці й один громадянин Шрі-Ланки.

    Побачивши людей у формі, іноземці намагалися втекти.

    Щоб їх затримати, старший наряду зробив 2 попереджувальні постріли вгору.

    Крім того, 18 листопада наряд від мобільної прикордонної застави біля містечка Великий Березний затримав 12 громадян Бангладеш і 3 громадяни Пакистану, які хотіли нелегально перетнути кордон.

    Усього за січень-жовтень прикордонниками затримано 7802 незаконних мігрантів, з них 754 - громадяни Китаю, 331 - Пакистану, стільки ж - Афганістану.

    Порівняно з минулим роком, кількість затриманих незаконних мігрантів органами охорони державного кордону збільшилась в 1,6 рази.

    Як повідомляло агентство, прикордонники разом зі співробітниками Міністерства внутрішніх справ у Перечині (Закарпатська область) у середу, 17 листопада, вранці затримали 27 нелегалів з Китаю.

    У ніч із 13 на 14 листопада прикордонники разом зі співробітниками Служби безпеки України в селі Дусине Свалявського району Закарпатської області також затримали 27 нелегалів з Китаю.

    Українські новини
    Сьогодні на Закарпатті затримали чергову групу нелегалів із Китаю
    На Закарпатті затримано 27 китайців-нелегалів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору