ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прибутковість закарпатської економіки зросла у 80 разів

    28 марта 2024 четверг
    59 переглядів

    У Закарпатській облдержадміністрації відбулася селекторна нарада, на якій предметом обговорення стали фінансові результати економіки адміністративно-територіальних одиниць за січень-жовтень 2004 року.

    Учасники наради відзначали, що з кожним місяцем прибутковість закарпатської економіки в цілому зростає. За цей період фінансовий результат економіки області склав 129 млн.грн. прибутків проти 48 млн.грн. за цей же період минулого року. Позитивний фінансовий результат досягнутий всіма районами та видами економічної діяльності.

    У регіоні скорочується кількість збиткових підприємств. Якщо на початок року таких було 201, то зараз – 65 підприємств. Поліпшується платіжна дисципліна. На відсоток зменшилась питома вага простроченої дебіторської та кредиторської заборгованостей.

    Разом з тим залишається і низка проблем. Над ними і будуть працювати в майбутньому. Так, у 7 регіонах порівняно з січнем-вереснем поточного року фінансовий результат зменшився. Питома вага збиткових підприємств залишається найвищою в Міжгірському, Тячівському районах та містах Чоп та Хуст, а питома вага дебіторської та кредиторської заборгованостей – в Ужгороді та тому ж Хусті.

    На нараді голова Закарпатської ОДА Іван Різак зауважив, що у виправленні існуючих недоліків є чимало резервів для покращення як загальної ситуації в регіонах, так і для наповнення бюджету додатковими коштами. Іван Різак підкреслив, позитивна динаміка розвитку є. Тому зараз найголовніше не втратити темпів і далі, максимально мобілізуючи зусилля, впевнено рухатися до ще більшого фінансового оздоровлення економіки Закарпаття.
    З мільйонних прибутків — копійчані податки?
    Промисловість Закарпаття спрацювала з прибутками у 533 млн.грн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору