ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Призупинено виконання указу про відновлення в посаді Піскуна

    28 марта 2024 четверг
    59 переглядів

    Від сьогодні призупинено виконання указу президента України про відновлення в посаді Генерального прокурора України Святослава Піскуна. Про це повідомили в адвокатській компанії «Агеєв, Бережний і партнери» і адвокатській компанії «Федур».Адвокатські компанії пояснюють, що дію Указу призупинено на підставі ч. 3 ст. 248-4 Цивільного процесуального кодексу України, відповідно до якої подача в суд скарги в порядку глави 31-а ЦПК України своїм наслідком має автоматичне призупинення виконання оскарженого акту з моменту подачі скарги в суд. Ніяких додаткових рішень суду для призупинення виконання оскарженого акту не треба.

    Також суд не може своїм рішенням скасувати дію ч.3 ст. 248-4 ЦПК. Таке призупинення діє до набрання сили рішенням суду за скаргою, повідомляє «ЛІГА».

    Адвокати Віктор Агеєв і Андрій Федур 13 грудня 2004 року подали в Печерський районний суд Києва скаргу в порядку гл. 31-а ЦПК України на указ президента про відновлення Святослава Піскуна в посаді генерального прокурора. Вони також вимагають визнати незаконними дії Пискуна, направлені на заняття посади генпрокурора.

    Адвокатські компанії повідомляють, що канцелярія Печерського районного суду відмовилася приймати і реєструвати скаргу Федура. У зв’язку з цим скарга була направлена кур’єрською поштою і надійшла в суд сьогодні, 13 грудня о 14:45. Скаргу прийняла начальник апарату суду Лінник, про що є відповідна розписка.

    Про те, коли відбудеться судовий процес за зазначеною скаргою, адвокатські компанії обіцяють повідомити, як тільки буде призначено слухання за справою.

    ForUm
    Святослав Піскун стане новим Генпрокурором України?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору