ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про найбільш резонансні злочини та події на 05.07.2008

    24 апреля 2024 среда
    51 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 3 422 заяви про злочини. Вжитими заходами 1 704 (49,8 %) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 2 вбивства, 7 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 37 пограбувань, 8 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.За незаконне зберігання зброї затримано 22 особи. У правопорушників вилучено три обрізи мисливських рушниць, дві одиниці саморобної вогнепальної зброї, дві гранати, 800 г вибухівки та 285 набоїв.

    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 189 осіб, у яких вилучено 9,8 кг наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 2 903 особи.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 26 осіб.

    Упродовж минулої доби порушено 24 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості, з них 8 – у сфері службової діяльності.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 927 дорожньо-транспортних пригод, у яких 15 осіб загинули та 199 – травмовані.

    В місті Львів 2 липня у своїй квартирі було знайдено мертвим з травмою голови місцевого жителя. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано жителя Львівської області. Попередньо встановлено, що він уночі 1 липня в квартирі потерпілого під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження господарю.

    В одному з селищ Київської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони ввечері 2 квітня цього року в будинку свого односельця під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяли смертельні тілесні ушкодження господарю.

    На Волині 20 березня цього року прокуратурою області, за матеріалами УСБ України було порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст.129 КК України (погроза вбивством) за фактом погроз вбивством місцевому жителю. У результаті проведення комплексу слідчих дій викрито жителя одного з сел зазначеної області. Попередньо встановлено, що він у період з вересня минулого року по березень цього року, на ґрунті неприязних відносин, надсилав текстові повідомлення погрозливого змісту на мобільний телефон постраждалого.

    У місті Арциз Одеської області в результаті реалізації оперативної інформації затримано місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона в травні 2002 року вивезла до Турецької Республіки жительку згаданої області, де продала її сутенерам для сексуальної експлуатації. Потерпілу повернено на батьківщину.

    У місті Дніпропетровськ в результаті проведення оперативно-розшукових заходів викрито двох місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони вдень 4 липня в приміщенні екологічної інспекції під час проведення наради, з хуліганських спонукань, вибили стілець з-під інспектора.

    В одному з селищ Автономної Республіки Крим затримано місцевого жителя, за місцем проживання якого вилучено авіабомбу вагою 250 кг часів Великої Вітчизняної війни.

    У Шевченківському районі міста Києва затримано місцевого жителя, у якого вилучено 670 г вибухівки.

    У Шевченківському районі міста Києва затримано місцевого жителя, у якого вилучено 1 г героїну.

    В одному з селищ Івано-Франківської області затримано місцевого жителя, у якого вилучено 675 г каннабісу.

    На Донеччині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито співробітника товариства з обмеженою відповідальністю. Вона разом із своїм колишнім чоловіком шахрайським шляхом заволоділа грошовими коштами згаданого товариства в сумі 500 тис. грн., які в подальшому привласнила. Органами слідства МВС України порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем)

    На Львівщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито співробітника приватного підприємства. Він надав до банку підроблену довідку щодо розміру прибутку й незаконно отримав кредит у сумі 875 тис. грн., який не повернув. Таким чином згаданому банку завдано збитки на суму 1,1 млн. гривень. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 і ч.2 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення)

    На Одещині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито приватного підприємця. Він, без отримання відповідних документів, самовільно зайняв земельну ділянку (площа 0,63 га), на якій було побудовано вісім одноповерхових житлових будинків. Унаслідок протиправних дій місцевій громаді завдано збитки на суму 1,2 млн. гривень. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво)

    МВС

    ЗАКАРПАТСКАЯ МИЛИЦИЯ ОТКАЗЫВАЕТСЯ ВЫПОЛНЯТЬ ПРИКАЗЫ ЛУЦЕНКО!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору