ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про ратушняківсько-януковичцький симбіоз, або Як РІОвці захворіли на ратушняківський сказ!

    18 апреля 2024 четверг
    78 переглядів

    У суботу рата у своїй листівці «РІО» перевершив сам себе! Донедавна член фракції «Регіони України», активний партієць і прибічник Віктора Федоровича Януковича сратушняк погнав «порожняк» на своїх колишніх соратників. Рата, коли ж ти був щирим, — тоді, коли зрадив Ющенка і перебіг із «Нашої України» в «Регіони України» заради свого базару, чи коли влаштував фракцію Партії Регіонів в Ужгородській міській раді?

    Рата, ти не хочеш розповісти ужгородцям про те, що п’ятеро кандидатів зі списку Народної партії Литвина до міської ради — Химинець В., Ванджурак І., Бедь Ю., Левицький Р. та Адам Й. — до цього часу перебувають на обліку в міській організації Партії Регіонів? Можливо, рата, тобі не потрібно давати порад і оцінок стосовно кандидатів в депутати інших партій. Ти не забув, що поміняв їх аж сім “штук”?!?

    А може ти був щирим тоді, коли підпрацьовував офіціантом на «кухні» мукачівської барви, галасував, що ти в доску помаранчевий, бо був винен шалені гроші мукачівським олігархам?

    Можливо, ти міг би пом’якшити напади сказу, зізнавшись ужгородцям, що все майно, що ти маєш в Ужгороді, придбано тобою за бюджетні кошти в 1994-1998 роках, і ти прагнеш повторити цей “бізнесовий” успіх, знову потрапивши в крісло мера міста.

    Про “балогівсько-слободянюківський симбіоз” — не вали зі своєї хворої голови на здорову! Ти як був прихвоснем Мукачева — ним і залишишся! Завтра вони тобі кинуть кістку — і ти як собака будеш за неї служити!

    Бажано ужгородцям усвідомлювати, що кандидатом на посаду міського голови є не “наш” нардеп, а лише листівка “Р.І.О.”, бо короля нема — він абсолютно голий! Навіть настільки, що боїться прийти на будь-яку зустріч із виборцями. Очевидно одне — для твоєї активної кримінально-політичної діяльності залишилося вже не більше місяця. Бажаємо тобі якомога безболісно пережити трагедію, яка увійде в історію Ужгорода, — твою нищівну поразку на мерських виборах!

    P.S. Не намагайся нікого лякати — твій час уже пройшов!

    "Клуб професійних журналістів Закарпаття"

    ПОДАЄМО МАТЕРІАЛ З СУБОТНЬОЇ "РІО": Бруд від балогівсько-слободянюківського симбіозу

    Потвори продовжують обвішувати Ужгород антиріовськими листівками. А в четвер взагалі причепили величезний білборд проти РІО. Причепили підло — прив’язали грубим дротом до дерев. Причепили і сховалися. Поруч живе колишній активіст і штабіст Януковича, а нині вже соціаліст Слободянюк.

    Якщо зважити на те, що для виготовлення подібної продукції потрібні немалі кошти, то не важко здогадатися, хто займається цими ганебними речами. Нині псевдосоціалісти мають у своїх лавах ряд олігархічних особистостей. Коньячний барон преться в мери, а в списках до рад є не тільки голови штабів Януковича, а й його довірені особи.

    Не проти насолити РІОв-цям і балогівські прихвосні. У їхніх рядах також чимало активістів Януковича і людей з сумнівним капіталом. Є там і великий друг та соратник соціаліста Сло-бодянюка Цап. Цей також активно підтримував Януковича, а тепер гарне-нь-ко вписався в «нашоук-ра-їнські» списки.

    Варто нагадати нена-вис-никам РІО від соціа-ліс-тів і «нашоукраїнців», що саме за підтримку головного соціаліста Мороза на президентських виборах 2002 року РІО зазнало нечуваних утисків з боку кучмістсько-медведчуківської влади. Чинився тиск на бізнес, закривалися цілі підприємства. Також було ув’язнено редактора газети «РІО» Петра Гойса, а потім і Сергія Ратушняка. А вже рівно через чотири роки, підтримуючи на виборах президента Ющенка, «РІО» та Ратушняк знову зазнали страшних репресій з боку влади.

    А тепер ви, морозівці та ющенківці, взяли до своїх лав цих бандитів і тиранів, які розікрали область і Ужгород та чинили тиск на «РІО», продовжуєте ли-ти бруд на РІО та Ратушняка. Ганьба! Зради вам ніхто не пробачить.

    РІОвці (які не дадуть балогівсько-слободянюківському симбіозу розкрадати область, а прийдуть до влади, щоб нарешті відбудувати зруйнований погорєловими, гісемами, слободянюками та балогами Ужгород і вивести Закарпаття з глибокої кризової ями)

    Ратушняк відмовився допомагати мешканцям свого виборчого округу!
    "Наша Україна" подала до ЦВК скаргу на Сергія Ратушняка
    Заявление Ратушняка о "дерибане" между "Нашей Украиной" и Партией регионов — "это фантазия депутата и очередная PR-технология"
    Рата, землі і ставки, або Чому міська рада рідненька!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Невже ужгородці голосуватимуть за Рату?Проститутка без совісті,гордості.Він рахує,що закарпатці лохи і бидло бессловесне

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гідна відповідь контуженого кока Слободи і його Санчо Панса Цапа! Це і є ваш рівень інтелігентності та інтелекту. Але серед цього лайна ви так і не дали відповіді -- це ваші листівки антиріовські чи ні. Хоча з цього проносу, який ви тут видали, тепер і так ясно -- ваші. Слабаки ))))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    шо сратушняк, шо бандюкович - єдна файта, усі пуцкоші, курваші и флутори безименні

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слобода! Ти би краще хворого Рату друтом до дерев причепив бо він ще на когось нападе.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вот РИО гонит! Раттушняк был в Барселоне на выборах президента в 1999.В бегах

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І шо Ваша помаранчева влада - знову бандити роблять що хочуть, а всі кричать - бандитам тюрми, а Раті і Слободі - Верховну і всі інші ради з іх братками

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якоб, не поняли тебя. Яснее выражайся.Ты нейтрал или из той блевотины, которая управляла (читай разворовала)городом и ещё раз рвётся рвать, воровать, издеаться над жителями? Уличные собаки выше достоинством от них.Якоб, ты за кого: за народ или за блевотину?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сложилось впечатление, что воры, рекетиры и бандиты Ужгорода возомнили себя истинными хазяевами здесь. Какое горе несут эти ублюдки городу! Как волки съедают Ужгород, считая, что их воровстов - это благо. А кто этот Якоб? Это твоя воровская кличка или имя? Если ты один из них, значит поддержа у воров есть от воров.