ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Profiles International Junior - промоушен студенческих талантов!

    19 апреля 2024 пятница
    132 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 3 708 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 728 (46,6%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 3 вбивства, 10 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 36 пограбувань, 6 розбійних нападів, 4 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 7 осіб. У правопорушників вилучено 3 обрізи мисливських рушниць, 2 одиниці саморобної вогнепальної зброї та 90 набоїв.

    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 49 осіб, у яких вилучено 26,9 кілограма наркотичних засобів.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 5 835 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 35 осіб.

    Протягом минулої доби порушено 76 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 37 – у сфері службової діяльності, у тому числі 10 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 885 дорожньо-транспортних пригод, у яких 26 осіб загинули та 235 – травмовані.

    У місті Павлограді Дніпропетровської області на вулиці було знайдено мертвим з травмою голови 47-річного місцевого жителя, безробітного, раніше судимого. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано місцеву жительку – 76-річну матір потерпілого, пенсіонерку. Попередньо встановлено, що вона вночі на вулиці під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, металевою трубою вбила свого сина.

    У місті Краматорську Донецької області проведено комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на розкриття вбивства невідомого чоловіка, тіло якого з ножовими пораненнями було знайдено 16 серпня на вулиці міста. Ним виявився 31-річний місцевий житель, безробітний. За скоєння цього злочину затримано жительку зазначеного міста – 31-річну співмешканку потерпілого, раніше судиму, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вона напередодні ввечері на вулиці під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв завдала йому ножове поранення в живіт, що призвело до смерті потерпілого.

    У місті Одесі в під’їзді житлового будинку було знайдено мертвим з травмою голови 45-річного громадянина Турецької Республіки (мета перебування в Україні з’ясовується). У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 37-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він увечері в зазначеному під’їзді під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому.

    У місті Рені Одеської області в очисному колодязі приватного фермерського господарства знайдено мертвим з травмою голови 37-річного місцевого жителя, безробітного. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 29-річного громадянина Республіки Молдови (мета перебування в Україні з’ясовується). Попередньо встановлено, що він уночі на території вказаного господарства під час раптово виниклої сварки вбив сокирою потерпілого, а труп вкинув до зазначеного колодязя.

    На Житомирщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадових осіб комунального підприємства Житомирської обласної ради. Вони в минулому році підробили акти технічного стану та оцінки п’яти комбайнів й незаконно реалізували їх приватному підприємцю за заниженою вартістю. Унаслідок протиправних дій правопорушників місцевій громаді завдано збитки на суму понад 700 тисяч гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.

    На Луганщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадових осіб державного підприємства. Вони в минулому році реалізували 7,5 тисяч тонн відходів вуглезбагачення, які належали товариству з обмеженою відповідальністю та знаходилися на території вказаного підприємства на відповідальному зберіганні. Внаслідок протиправних дій правопорушників товариству з обмеженою відповідальністю завдано збитки на суму понад 118 тисяч гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

    На Львівщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито голову фермерського господарства. Він вимагав та отримав 800 гривень хабара від місцевого жителя за прийняття останнього на роботу в зазначене господарство. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара) КК України

    На Одещині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю затримано службовця Державної податкової інспекції міста Одеси. Він вимагав та отримав 2 тисячі гривень хабара від місцевого жителя за видачу останньому (без фактичного проведення перевірки) довідки про відсутність зобов’язань по податках та іншим зборах для зняття з державної реєстрації, як суб’єкта підприємницької діяльності. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 368 (одержання хабара) КК України.

    МВС України

    UA-reporter.com
    Мукачево. Хотя у румына украли 35 тысяч евро, члена Евросоюза могут ...посадить!
    Правоохоронці Львівщини переправляли нелегалів у Західну Європу
    Закарпатские пограничники задержали насильника
    Автомашины угоняла троица 20-летних девушек из Закарпатья

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору