ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Путін знищив Росію, знищив свій народ, знищив російську Церкву, знищив російську економіку.

    25 апреля 2024 четверг
    Аватар пользователя Палінкаш Іван Іванович

    Провідні психіатри Світу аналізуючи Путіна ставлять діагноз психічної неповноцінності - Деменція і хвороба Паркінсона, він "страдает от стероидной ярости, вызванной раком»,
    Саме страшне не хвороба Путіна, а володіння ядерною кнопкою психіатрично хворої людини і управління збройними силами Росії.
    Як же розпорядилась доля, передавши правління самої богатої держави на Світі неповносправній людині?
    Маючи перші місця на планеті по продажам нафти, газу, вігілля, лісу, руди...- Росія займає останні місця по рівню достатку населення, по заробітній платі, по пенсіям, по рівню медицини, по рівню освідченості.
    Нині Росія лише на 10% забезпечує себе продуктами. 90% завозячи із-за кордону. В той час царська Росія кормила цілу Європу, експортуючи більше половини вирощених аграрних продуктів.
    Лише 20% будинків росіян газифіковані, в той час коли газифікація європейців сягає 100%, а в Україні більше 80%.
    Розкрадання бюджету Росії за роки правління Путіна вимірюється декількими трільярдами доларів. Лише з початку війни Путін перевів у банки Китаю більше трільярда доларів, які будуть працювати на економіку Китаю, і ніколи не повернуться в Росію.
    Війна обвалила економіку Росії на 10-15% ВВП, закриті всі фондові і торгові біржі. Загальні втрати за два тижні війни перевищили СТО мільярдів доларів. За останній тиждень нафтовидобувним компаніям Росії не вдалось продати ЖОДНОГО літра нафти!!!
    Але проблеми росіян не цікавлять слабоумного диктатора з комплексом Наполеона, його цікавить виключно, Світове панування і Світовий диктат, незважаючи що війська НАТО в 10 разів перевищують російську армію по кількості і в тисячу разів по якості!
    Ефективність НАТОвської зброї бачимо по результатам війни, де хвалена російська армія несе в ДЕСЯТЬ разів більші втрати, ніж українські війська.
    Світові санкції обвалили російську економіку в дефолтний стан. Мільйони людей втратили мізерну зарплату. Курс долара зріс до 200-300 рублів за долар. Деякі ціни в Росії зросли ДЕСЯТИКРАТНО!!!
    Завдяки хворому карликові Росія - країна вигнанець(ізгой), а росіян звільняють з роботи у цілому Світі, перевізників відмовляються грузити, відпочивальників відмовляються поселяти в готелі, таможники всіх держав гидують брати в руки російський паспорт, забороняючи в"їзд у сотню держав планети.
    Росіяни масово палять російські паспорти, а виїхавші відмовляються повертатись на батьківщину, просячи притулку навіть у Єгипті і Албанії.
    Деморалізована армія Росії, майже тисячу військовослужбовців здались у полон, заявляючи про коруцію в армії, та відсутністю логістики. Половина пілотів Росії подали у відставку, відмовляючись бомбити мирне населення. Нині пілотів Путін просить у Сирії пропонуючи зарплату у 360 доларів(10 000грн.) в той час зарплата у українських військових 100 тисяч грн., а пілоти отримують в два рази більше.
    Путіну вдалося знищити російську Церкву на Україні - форпост "Руского міра", прихожанами якої було десять мільйонів українців. Однозначно, церкви окупанта не може бути в Україні! Більшість прихожан переходить в Українську Правослану Церкву. Тисячам священнослужителів, які не приймуть Українську церкву прийдеться виїхати із України, бо ніхто не вірить, що вони підуть працювати на виробництво.
    На території Сходу України особа яка "страдает от стероидной ярости, вызванной раком» тотально руйнує і спалює міста, села де національна меньшина росіян складає до 90%. Як можна пояснити подібний дебілізм?
    Єдине, що вдалося Путіну - це відродити Україну, відродити українську армію яку нині рахують кращою у світі, згуртувати українську державу, супротиву та єдності якої нині щиро заздрить вся планета.