ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ратушняк демонстрував пресі копію угоди Ющенка з Януковичем

    19 апреля 2024 пятница
    72 переглядів

    Ратушняк демонстрував пресі копію угоди Ющенка з Януковичем про співпрацю та розподіл портфелів: Янукович – прем’єр, а Безсмертний – спікер4 лютого в Ужгороді під час прес-конференції депутат Верховної Ради, керівник штабу Народної партії Литвина на Закарпатті Сергій Ратушняк продемонстрував пресі копію конфіденційної угоди між Президентом Віктором Ющенком та лідером Регіонів України Віктором Януковичем, згідно з якою домовлено про співпрацю і протистояння іншим політичним силам та розподіл портфелів у майбутньому парламенті. Крісло прем’єра майбутнього уряду нібито дістається Януковичу, спікера – Безсмертному, а заступником спікера стає Богатирьова.

    Водночас Ратушняк не відповів, звідки в нього такий документ, зазначивши: «Це мої джерела, і я їх не розголошую».

    «Західна iнформаційна корпорація»
    Михайла Мартина незаконно усунуто з голови обласної організації партії "Батьківщина"?
    У Ратушняка манія переслідування? Головний литвин Закарпаття затримав інопланетних шпігунів
    Віктор Балога: "Психічно неадекватних осіб не можна допускати до керівництва селом, містом, областю"
    Список Литвина:колишні чиновники Кучми, бізнесмени...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Краще б він продемонстрував довідку про стан свого здоров’я...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тобі би, козле, його здоров'я.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У Берегові у психічній лікарні такі угоди може написати кожен хворий.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Усі про все домовились, тільки Рата в прольоті

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    “МИшиний” манускрипт.
    Розрахунок Ратушняка був простий – у більшу брехню легше повірять. Причому в кращих традиціях шпигунських романів нардеп не розкриває свої “надійні” джерела.
    “Сенсацію” прокоментував земляк головного литвина Закарпаття Віктор Балога. Він зазначив, що для більшості його краян потаємні “джерела” Ратушняка не є секретом. У Берегово, в одному із закарпатських райцентрів, є такий-собі малопримітний жовтий будиночок із назвою “Психлікарня”. Саме з палат цього бездонного джерела, адже фантазії його постояльців і справді безмежні, і черпає свої “викриття” пан Ратушняк. Як видно, серед хворих на голову бідолах новоспечений закарпатський Штірліц має неабиякий авторитет „Резидента” та повну інформаційно-аналітичну та агентурну підтримку.
    А ще в Закарпаття є “зозуля” з непомірним лібідо, яка залишила вже дві сім’ї, кинула напризволяще жінок із діточками. Звати її Шуфрич. Проте подвигів на інтимному фронті йому стало замало, і він разом із “медведчуками” вже на політичній арені “кинув” і третю жінку, ім’я якій Україна. Що ж, якщо Нестору Івановичу знову хочеться взаємин із жінками, то йому просто необхідно добряче полікуватися, насамперед, лікарської допомоги потребує його голова.
    - Бо у тебе, “друже”, все “НеТак”, як має бути у нормальних людей і відповідальних чоловіків, зазначив Віктор Балога.
    - І ще мене дивує, - додав Балога, - недолуга тріскотня пана Шурми, коли він згадав вибори у Мукачево. Сподіваюся, що і в цього народного депутата колись прокинеться совість, він припинить брехати та почне висловлюватись правдиво. Однак, на жаль, совість і чисте сумління має лише Ернест Нусер, який не витримав психологічного тиску есдеків та подав у відставку з посади мера. Відтоді він щодня молиться у церкві і ревно просить Бога, дати Вам здоров’я, а особливо – розуму. Тоді і правди в нашій країні буде більше. На жаль, останнім часом риторика пана Ігоря надто вже нагадує клоунаду Шуфрича. Ну ніяк не пасує серйозному Шурмі наслідувати мавпувату манеру поведінки колеги по партії.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    То что кто-то не верил в существование тайных протоколов, совсем не означало, что их не было.