ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ратушняк поскаржився Ющенкові та Тимошенко на Балогу. Той, в свою чергу, на Ратушняка - прокуророві!

    24 апреля 2024 среда
    77 переглядів

    Міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк звернувся до Президента України, Прем’єр-міністра України, МВС України, Генеральної прокуратури, керівництва Верховної Ради України та голів комітетів та фракцій із скаргою на Ужгородський міськвідділ та Закарпатський обласний відділ міліції.

    «Свавілля та нехтування всіх законів України здійснюються працівниками міського відділу та обласного управління міліції за безпосередніми вказівками керівництва Закарпатської ОДА (Балога І.І.)»,- йдеться у зверненні, повідомляє ЗІК. Причиною незадоволення мера, за його словами, стала ситуація, коли «4 лютого спеціалістами КП “Уж-тепло” проводилося планове встановлення лічильників теплої води для приміщення Ужгородської гімназії, що є на балансі управління освіти міста, і приміщення критого басейну міської дитячої спортивної школи водних видів спорту. Працівниками Ужгородського міськвідділу міліції ці роботи, з незрозумілих причин, були зірвані, а начальника першого району КП “Уж-тепло” було заарештовано. На вимогу директора гімназії щодо пояснення таких дій, працівник міліції вимагав звернутися за роз’ясненнями на мобільний телефон до першого заступника голови ОДА Балоги І.І. В цей же день працівниками міліції організована провокація щодо керівника комунального підприємства “Румб” Гулянича В.В., якому інкримінують отримання хабара, за що він був заарештований».

    Сергій Ратушняк переконаний, що міську владу дискредитують працівники правоохоронних органів області за вказівками керівництва Закарпатської ОДА. «Всіма ними, де-факто, в ручному режимі керує Балога І.І. під прикриттям старшого брата - керівника Секретаріату Президента України Балоги В.І.» .

    Натомість Іван Балога, заступник голови ОДА, повідомив, що не знає, у чім річ. «Мені не відомо, що саме вчора відбувалося в гімназії, як і про багато інших подій в області», - сказав І. Балога. Він також з розумінням поставився до заяви міліціонерів директору гімназії про дзвінок заступнику ОДА, адже, за його словами, він відповідає за господарську частину. Щодо скандальної справи із басейном, І. Балога пояснив, що обласна влада на боці гімназії та вважає незаконними дії міської влади, яка намагається відібрати від закладу басейн «на користь 4 бізнесменів». Зокрема, сьогодні чиновник звернувся до прокурора області з проханням надати правову оцінку діям міської ради.
    Жах на вулиці Корзо, або в Центрі Ужгорода в квартирах ростуть дерева, а владі Ратушняка — байдуже...
    ВАТ "Закарпатгаз": Звинувачення мера Ужгорода Сергія Ратушняка безпідставні!
    Ужгород: Сергій Ратушняк погрожує прийняти бюджет обласного центру Закарпаття без узгодження із держбюджетом України
    Ратушняк та його команда, або Що годен Сергій Миколайович без БЮТу?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вже не один ужгородець прокляв Румб та інвентарбюро -кубло хабарників під прикриттям мера та мартіна.То що сталось мае бути послідовно вивчено.Не може один ккрадій сидіти.СБУ має викрити схему пройдесвитів починаючи від мера та злочинних депутатів та іх підлеглих посередників.Вор должен сидеть в тюрьме.Ратушняк завжди плакався коли йому на хвіст наступали.Завжди ворюга кричит тримай вора,щоб відволікти від себе.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ха-ха!СБУ не выкрыет, потому что лягло под рату

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    рату - вон!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рата - "власник" Ужгорода

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    закрытое акционерное общество "Риоград" с Лысым во главе

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хотів би бути.Скоро змиється у Америку до мами.Ще й буде писати ворюга,що тікає від переслідувань.Усіх його хабарн икив треба гнати з влади,увести в Ужгороді Президетське правління до нових виборів,та призначити відповідальну людину.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    К маме Ратушняк не сможет поехать по такой простой причине что его мама умерла около года назад именно в США как Вы правильно заметили. Если Ратушняк и сорвется в США то к своему дяде или к созданному на ворованные деньги бизнесу. Однако я думаю что и в США Ратушняка арестуют и посадят: за массу преступлений включая и отмывание денег. Ведь по американским законам нельзя переводить незаконно нажитые денежные средства используя американские банки. Подобный закон действует и касательно американской почты: нельзя использовать почту для пересылки преступной корреспонденции например поддельных документов. Так что у американцев будет много причин чтобы арестовать Ратушняка и посадить в американскую тюрьму условия в которой очень жестокие. МАРИЯ ВЕЛИКАЯ - ДОКТОР ДЕМОКРАТИИ