ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Русин-настоятель Ужгородського кафедрального собору отець Димитрій Сидор поміняв Наталію Вітренко ...на Закарпатську обласну раду

    20 апреля 2024 суббота
    114 переглядів

    «Я ніколи не був ні в якій партії, ніколи не збирався бути ні в якій партії. Я просто підтримав блок ПСПУ, бо окрім партії Вітренко офіційно ніхто не підтримав русинів. А нам, русинам, кого підтримувати? Юлію, котра противиться русинів і Закарпаття, чи Вітренко, котра сказала, що підтримує нас?! На мій погляд, Вітренко заміняє чотири Юлії. Проте наразі ми навіть більш схильні до співпраці з обласною радою, бо саме вона нас визнала», — такий коментар з приводу декларацій, внесених в передвиборчу програму ПСПУ щодо автономії Галичини і Закарпаття дав сьогодні екс-кандидат до ВРУ за списками Вітренко, один з лідерів русинського руху в області, отець Димитрій Сидор.

    Він також зазначив, що якщо Юлія Тимошенко підтримає русинів, то значна частина русинів буде підтримувати і її. «Проте, на даному етапі її підтримувати немає за що», — сказав священик, інформує ЗІК.

    «Якось я сказав, що для України менше проблем буде з Януковичем, ніж з Ющенком, тоді мене назвали представником Партії регіонів, але я ним не був. В обласній раді складалася фракція соціалістів. У них не вистачало однієї особи і мене попросили, мовляв, дозвольте Вас записати до фракції, бо треба 7 осіб. І я згодився. А журналісти одразу пустили чутку, що я змінив Регіонам і пішов до соціалістів, коли я не мав відношення ні до одних, ні до інших. Натомість я мав відношення до партії Івана Симоненка «Русь». Я увійшов до партії Івана Симоненка, але перед виборами він об’єднався із Наталією Вітренко у блок. Так я виявився у блоці із Наталії Вітренко», — нагадав він.
    Закарпатские русины — секретный проект раскола Украины?
    "Ми разом з українцями — державотворчий народ" — настоятель Ужгородського православного собору ім.Кирила і Мефодія русин о.Димитрій СИДОР
    Отец Димитрий Сидор: Русины 15 лет смотрели на Киев и Галичину как на оккупантов
    Русини Закарпаття хочуть, щоб їх визнали як націю

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    сирота ,найшов пуд кого ся класти, буд придурочну бабу.....ги би не знає, ож она рянда маскальська, має дуже мало тямі, а каркає ги зграя ворон.... мав бі бульше тями, зговорився би инак з Вітьком тай из Юлчов...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    в монастырь его...в монахи! клоун блин, и так весь город знает что батюшка рядом с домом решил построить "капличку"

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    anonim,
    Твоя мать и отец азиаты потому, что тебя сплодили на кобыле Прежвальского в Монгольских степях.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    обозревателю:
    Дуже достойний Вас коментар!
    Ну, ТАКЕ Ваше мудре речення всі читачі мають знати просто обов'язково! Воно багато говорить про Вас, про Ваш рівень виразу своїх переважно негативних емоцій, виразу думок. Ви хоч раз у житті про щось або про когось сказали без лайки і хамських слів?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    По стилю агресивності і хамського стилю виразу своїх думок видно любу людину здалеку. І не так важливо, чи розмовляють два хами, чи хамство і агресію провокує один слабенький у володінні власними емоціями хам, відомий своїм стилем. Навіть нема потреби писати кожний раз під іншим ніком, бо розумним людям зразу помітно, коли коментар пишуть різні люди, а коли у коментарі зберігається один і той же стиль.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ги! Уліз пуп, а де баратьба протів окатолічіванія і НАТО? "Записали до фракції" а так ніякого відношення не маю. Інтересно. Так можна і в кришнаїти записати, лим дайте бабулі! На "капличку" ниустає! Ніначому увісити таблу "обком ПСПУ".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не будь стрелочником. Зачем рассказывать свою родословную?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Яке малоосвічене і вбоге духом оте мурло Дмитрій Сидор!