ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сегодня из-за неубранного снега на улицах Ужгорода произошло 5 ДТП

    25 апреля 2024 четверг
    30 переглядів
    В Ужгороде коммунальщики всё еще ждут снегопадов

    Как сообщили UA-Reporter.com в ужгородском городском управлении ГАИ, по состоянию на 15.00 часов в среду, в Ужгороде произошли пять дорожно-транспортных происшествий.


    Причина – очевидна: не убранные от снега улицы города.

    Дорожно-транспортные происшествия произошли на улицах Другетов, Минайской, Капушанской и две на проспекте Свободы.

    К счастью, водители всех пострадавших автомобилей отделались легким испугом ну и, естественно, влетели на ремонт своих транспортных средств.

    Избежать аварий сегодня, безусловно, сложно. Нормальному движению по городу мешает не только снежная кашица, но и… неработающие светофоры.

    Они, кстати, не работают как раз на довольно сложных перекрестках: улица Капушанская-проспект Свободы, улицы Заньковецкой-Грушевского.

    Интересно, куда в эту ужасную погоду смотрят городские власти, которые не только не позаботились о расчистке снега, но даже не знают о неработающих светофорах?



    ДТП в Ужгороде: Fiat протаранил Hyundai, четверо пострадавших (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Всех должников по платежам за коммунальные услуги с лопатами на уборку снега. Нехай отрабатывают долги.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В советское время не было ни меров, ни бирова, ни губернатора. Райком и райсовет собирали председателей совхозов, директорв МТС и сказали будете чистить от сих до сих. Каждый знал свой участок. И чистили. В 5-6 часов утра было все очищено не только в городе, но и в деревнях. Где вы сейчас найдете трактор или бульдозер в деревнях????? Все вернуть назад - землю людям, а не манахерам, цены и зарплаты заморозить - инфляция ноль. Нормальные пенсии, природные ресурсы в народные руки, а все мутаков заседающих в раде - вернуть в колхозы и совхозы!!! Потому, что смыл их существования, цель жизни - сладко жрать и круто срать. Естественно, долго это мракобесие продолжаться не может.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тихо! В нас же перший раз снігопад! Не все так просто, тому засідає ШТАБ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дороги чистят, хоть и плоховато, но все же чистят, хотя их почти сразу же заметает. А ДТП, происходят не из-за снега, а из-за невнимательности либо отсутствия культура поведения на дорогах у некоторых водителей.
    Про культуру водителей я начала не зря. Сегодня я воочию убедилась, что некоторые водители абсолютно не смотрят на знаки, особенно они не любят знак "Пешеходный переход". Кто хоть иногда переходит дорогу возле Сильпо на улице Минайской, поймет о чем я говорю (но думаю, что это не единственный такой пешеходный переход в городе). Мысль водителя: если "зебру" замело снегом, то зачем смотреть на знак, нету "зебры" - нету перехода. Мысль пешехода: знак есть, и даже если "зебру" замело снегом, там все равно пешеходный переход. Как видите, мысли не сходятся и если кто-то не окажется умнее, то вот вам и ДТП, причем плохо всем: пешеход потерял жизнь или здоровье, водитель - свободу. Водитель, о котором я говорю, проехав пешеходный переход не притормозив и не пропустив пешеходов, которые стояли по центру дороги, еще и открыл дверь, смотря не вперед куда едет, а назад и орал... вот такая культура вождения...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Там де 4 полоси (на Минайській) по всім правилам треба встановлювати світлофор для пішоходів, або ж при наданні дозволів для будівництва таких закладів як Сільпо та їм подібним зобовязувати будувати підземні переходи-це в цивілізованих країнах, а в нашому Гондурасі лиш би бабла накосити, а безпека відвідувачів - то проблеми самих відвідувачів. ПЕРЕХОДУ В ТАКОМУ ВИДІ ЯК ВІН ТАМ Є - НЕ МІСЦЕ ВІН СТВОРЮЄ АВАРІЙНІ СИТУАЦІЇ ЯК ДЛЯ ПІШОХОДІВ ТАК І ДЛЯ ТРАНСПОРТУ ИМХО!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слухайте, у нас ітак всі дороги перериті, якщо ще Сільпо почне підземний перехід будувати, то що це буде? Давайте виходити не з того, що у "цивілізованих країнах" (чому ви думаєте, що там немає проблем?), а з того, що ми маємо. Перехід не є на перехресті і створює аварійні ситуації тільки через те, що більшість водіїв його ігнорують!!! Він навіть, на відміну від переходу на Грушевського, не знаходиться коло зупинки, де пішоходи зненацька вискакують із-за автобусів. Там дорога пряма, видимість хороша, виїзд із заправки вог, де видимість теж хороша...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а если ехать со стороны пьяного базара..ты видела знак пешеходного перехода по правой стороне именно не этом переходе?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Да, там есть знак и справа и слева. И водила ехал от Украины, вы ж не будете утверждать, что и с той стороны нет знака?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У нас ситуація така: права купив, їздити не навчився!!!!
    про культуру водіння мова не їде!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А мне пох снег, у меня X6 ...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На нем еще надо уметь ездить, а то насосать то насосала на Х6, а остальное пофигу - главное Х6. ПРИМИТИВНОЕ мышление примитивной шмары!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Х6 говно

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Расскажи и пакажи что не говно !!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ПАГАРЕЛОВА В Топку......

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо Погорелова в топку, то всіх мешканців міста в Сибирьна відпрацювання!!! Згідно чинних нормативних актів, ЗУ "Про благоустрій населених пунктів", утримання прилеглої території до адміністративних та приватних будівель здійснюється їх власниками. Закошти міського бюджету, силами комунальних служб міста проводиться очищення від снігових заметів місць загального користування та проїзних частин.
    А говорити - це не кашку варити!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В ПИЗДУ ВОНИ СМОТРЯТЬ!
    ШОБ ЇМ ПОВИЛАЗИЛО ПАСКУДАМ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ви до великої міри маєте правду. Але ... А што киби шофери пристосувались до змінених погодних і шляхових умов? Може і не повірите, але я і тепер годен - хоч і тяжко-важко - проїхати на біціглях.
    Таку картину можете бачити і в Осло, Квебеку, Нью-Йорку чи ... навіть Лондоні. Правда, там уже і 5 см снігу хватає до повного колапсу.
    Тож будьте терпеливіші, панове і паніки водіїї. І по відношенню до себе та інших людей. Адже ви ж не народились з сидінням машини приросшим до сідниці. Чи не так?
    Цим я не хочу казати, ош дороги і тротуари не треба чистити. Я почав у себе: і вночі протягаю тротуар і не цікавить мене те, що мій участок єдиний чистий на вулиці. Хоч це має і свій негатив: рано-вранці пішоходи дійшовши до цього участку починають підсвідомо дупати ногами зтрушуючи сніг хоча через 8 метрів знову входять у кучугури. Питання і до вас, шановні власники будинків: ви не хочете приєднатись до мого починання?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та іще так пишете по Нью-Йорк, ге бисьте там бив)) У вас в Майдані авадь у Сасівці лем Нью-Йорки)) А в Квебекові бив мів шовгор, сесе на Чехах, знаву. Там чистят дороги, вбисьте знали, панцю дорогий...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний пане Куролес, я не бив у Квебеку. Факт. А живу у Берегсасі. Раніше, за Совіту, ярди замітали цигани. Тепер сього не є.
    Но, така пікантерія. До минулого року у Чехах власник будинку був відповідальним за чистоту свого тротуару і влітку і взимку. А як кось достав травму, то міг на власникови висуди файну суму.
    Від минулого року це все вже історія. Ще мої прабатьки розповідали про отво, ош за Первої Републіки (за Чеху) поліцайт ходив і попереджав власника, же не уполта трава коло городини ци сточна канава не прочищена а ци сніг не зметений. Но а по новому закону тротуари перейшли на бюджет міста. Тож міста купили міні-машинки які всю ніч метут сніг з тротуарів. А дорога ж у відомстві ішної організації, но они помагавут єден другому. Но і такоє годно ся стати, же бічні улиці вам не будут прибирати. Тогди виставляют таблички: "V zimě se neudržuje". Але і так містські власті несут відповідальність за можливу травму пішохода, тому міськради застраховані на цей випадок.

    P.S. Глибоко вибачаюсь Вам, але дозвольте Вас виправити: Квебек не у Чехії, але у Івано-Франківській області. Бережіться всього злого.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А іще Вам уповім, ош типирка велика біда на Чехах через сніг, ци знаєте? указували в ТВ сесе. А знаєте зашто? Бо русинів там мало робит, завто! А чехи самі не знавут сякоє добре робити. Што лем руснак дома, нараз біда...Мали би пущати нашого челянника більше там. І їм добре, і наш би якусь корунку доніс домів...Ци не так?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    То маєте, як абхазці кажут, вжіть (100) процент правду. А і взагалі чоловік ся рождає істотою свободнов а мав би право вибирати, ош де му жити. Ось Ви, у селі, а я - у Берегсасі. Но сим не хочу повісти, же жити у селі не файно, бо ушитка моя файта из села.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я не в селі, я в Мункачеві...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мудачево!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та што пак чинити ош лем ви чистите ярди?? Мої сусіди сут дебілове, нич не зроблят. Пак зашто задарь робити на тих, кому платиме з наших податків?? Най ся кивавуть...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ви, пане, праві до дуже великої міри. Але і ми, прості люде, можеме зробити світ трошки ліпшим.
    Знаєте, я вже не ідеаліст-юнак, а дуже зрілий чоловік. І всеж дійшов до цьої думки. Знаєте, ходжу по Верховині літом і я, но ще ся не стало обим не прийшов з повним рюкзяком зплощених пластових фляшок. Знаю, же світ не спасу. Але, може, зроблю го мало май ліпшим місцем для життя.
    ... А по чищенню снігу жона ми натирає крижі Віпросалом ци чимось подібним. Айбо і так....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Интересно, куда в эту ужасную погоду смотрят городские власти,??? В пи......у! смотрят!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Йой як би я ся туди поникав .... не давут ... ні кола, ні двора - і хата згоріла, і х....... -їть

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    зато інтернет є...!!!)))))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    зато фонарики для туристів поклали... тормоза...