ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сергій Червонописький: УСВА йде в політику для вирішення соціальних проблем учасників бойових дій

    24 апреля 2024 среда
    53 переглядів

    У Рівному перебуває голова Української спілки ветеранів Афганістану Сергій Червонописький. Вчора він провів зустріч з учасниками локальних війн, котрі проживають на Рівненщині. Сьогодні має зустрітися з керівниками обласного та міського осередків організації. У другій половині дня Сергій Червонописький вирушить до Луцька.

    Як зазначалося на зустрічі з ветеранами Афганістану, нині такі люди особливо потребують допомоги. Їм, у порівнянні з іншими громадянами, важче працевлаштуватися, пристосуватися до ринкових умов.

    На думку голови Рівненської обласної організації УСВА Миколи Ражика, більшість колишніх учасників локальних війн потребують соціальної адаптації та супроводу. Чимало з цих питань, як підкреслювалося вчора на зустрічі, можна вирішити лише на загальнодержавному рівні. Особливо, коли мова йде про допомогу сім’ям померлих ветеранів. Як каже Микола Ражик, родини в таких випадках повністю позбавляються будь-яких пільг.

    Для вирішення проблем членів Української спілки ветеранів Афганістану необхідне лобіювання їх інтересів у радах різних рівнів. Сергій Червонописький йде на цих виборах до Верховної Ради від Соцпартії України, повідомляє "ЗІК".

    "Голова УСВА Сергій Червонописький: "Гуртуємося, щоб відстоювати справедливість"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору