ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Щодоби ВАТ "Ужгородхліб" випікає майже 10 тисяч кілограмів хлібобулочних виробів

    24 апреля 2024 среда
    102 переглядів

    Голова правління ВАТ "Ужгородхліб" Анатолій Токарчук, який 11 років поспіль очолює це підприємство в обласному центрі Закарпаття, переконаний у тому, що найкраща політика — це економіка, бо саме вона є джерелом добробуту народу.

    А ще Анатолій Павлович вірить у народну мудрість, яка гласить: хліб — усьому голова! Без нього, хліба насущного, не обходиться ні одна родина жодного дня.

    Керуючись цією мудрістю, у ВАТ "Ужгородхліб" зуміли зберегти трудовий колектив і не втратили високої якості хліба і борошняних ласощів, при виробництві яких використовують тільки натуральну сировину й традиційні технології без застосування поліпшувачів і добавок, шкідливих для здоров'я.

    У ці грудневі дні підприємство щодоби випікає майже 10 тисяч кілограмів хлібобулочних виробів і має найбільшу питому вагу в забезпеченні ними жителів обласного центру Закарпаття та мешканців навколишніх населених пунктів. Важливим є також той факт, що хлібна продукція виробництва ВАТ "Ужгородхліб" дешевша, ніж у численних приватних хлібопекарів.

    Богдан Дубовий.
    На Закарпатті посилюють контроль за ціновою ситуацією на ринку продуктів
    Темпи зростання споживчих цін в Закарпатті залишаються нижчими від середніх по Україні
    Третина закарпатських хлібовиробників завищує ціну хліба

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору