ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Штаб Майдана в Закарпатской ОГА пока не собирается освобождать здание (ВИДЕО)

    19 апреля 2024 пятница
    83 переглядів
    По соседству с митингующими пытаются выполнять обычную работу и чиновники

    Штаб евромайдановцев в здании Закарпатской облгосадминистрации работает в обычном режиме и пока не собирается освобождать помещение.

    Одновременно по соседству с митингующими пытаются выполнять обычную работу и чиновники. Работники властной здания заходят через отдельный вход. Впускают служащих только с удостоверениями и строго по спискам.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Госпожа Мирослава Вы со своими умозаключениями уже история и вообще какое моральное право имеете давать советы молодым людям ,которые изменили ход истории Украины. Они в отличии от Вас понимают, что только полная замена власти, в том числе и Вас,которая все время лицемерит,а именно сами приватизировали фабрику,при этом зарабатывая себе лично на дорогое авто и остальное ,предлагаете работникам мизерную зарплату.На Вашем месте я бы лишний раз не высовывалась и тихо ждала люстрацию.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дивився вчора, 25 лютого, чергову передачу о 19.20 на ТРК "Тиса". Диву дивуєшся, про що там говорять ? Сидять якісь клоуни, висловлюють ілюзорно-анархічні примітивні лозунги. Майдан закінчився, розпочався хаос. Це не демократія, це - охлократія (влада натовпу). Охлократія небезпечна своєю некерованістю, впевненістю в безкарності і вседозволеності. Чому б редактору передачі не запросити на телебачення незаангажованих високопрофесійних юристів, які б дали правову оцінку протиправним діям цих "діячів" ? Хто дав право захоплювати ОДА, трощити двері, хто дав право знущатися над начальником Чопської митниці і творити самосуд ? А ще слід запросити керівників правоохоронних органів (УМВС, прокуратури), які б повідомили громадськість про порушення кримінальних справ за протиправні дії відносно Щадея, Сітника та інших. Чи не ганьба вам, сорока депутатам міської ради, які зазомбовано проголосували за Щадея ? Чи не знайшлося жодного розумного, хто б протистояв цьому ? Хто дав право вимагати від працівників УМВС вибирати собі начальника УМВС ? На мій погляд, ці акції сплановані і фінансуються кимось. Завдання - створити хаос, викликати невдоволення людей, а потім примітивною рейдерською атакою захопити місто і в ньому "царювати". Чекаємо від ТРК "Тиса" передачі за участю НОРМАЛЬНИХ ІНТЕЛІГЕНТНИХ людей !!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    та не буде ніяких легітимних передач... я б Щадею не дав і велосипед в руки, а не те що місто.. Знаю його ще з помаранчевих часів коли ходив з рупором ЧЕгеваровскій беретці.. Безтолоч одним словом. Одного Ідіота зняли який засрав Ужгород, а іншого призначили

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    недай БОЖЕ дасте прийти до влади шайці балог, кеменяшу і їхньому оточенню!!! не для того сотня небесна полягла щоб у владі змінилося шило на мило

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    в шею гнать, скоро вшей заведут

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цим самим ви показуете що в Закарпатті дивуть одні бездельніки !самі не працюете і іншим не даете!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    и не надо майдану расходиться самое трудное впереди

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну звисно знайшли соби безкоштовну ночлежку)идить по домам!!!!