ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сьогодні екс-губернатора Закарпаття Івана Різака мають звільнити з-під варти

    19 апреля 2024 пятница
    40 переглядів

    Рішення про це, як уже повідомляв „UA-Reporter.com”, прийняв у п’ятницю, 9 вересня, Апеляційний суд Закарпатської області, відхиливши прохання прокуратури продовжити перебування під вартою колишнього голови Закарпатської облдержадміністрації, секретаря обласної організації Соціал-демократичної партії (об’єднаної) Івана Різака і прийнявши рішення звільнити його з-під варти 12 вересня о 12.00.

    Як поінформували „UA-Reporter.com” у прес-службі Закарпатського обкому СДПУ(о), згідно з рішенням суду, І.Різака буде звільнено з-під варти без жодного запобіжного заходу. Саме слухання справи тривало всього декілька хвилин.

    Водночас у прес-службі не виключають, що І.Різака можуть так і не випустити на волю, пред’явивши нові звинувачення, а відтак знову взявши його під варту.

    Для довідки: Колишнього голову Закарпатської ОДА Івана Різака затримали 13 травня ц.р. 15 травня прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу відносно І.Різака за підозрою в перевищенні ним службових повноважень. 16 травня І.Різака було доставлено у Закарпатський обласний кардіологічний центр в Ужгороді. Раніше в цей же день Ужгородський районно-міський суд вирішив заарештувати Різака. 6 липня прокуратура Закарпатської області порушила ще одну кримінальну справу відносно Різака за підозрою в організації масових безладів і зловживанні владою.

    Суд відхилив прохання прокуратури про продовження перебування під вартою Івана Різака
    Тамара Прошкуратова: Заяви екс-президента ФК "Закарпаття" під час судового засідання про те, що злочинні накази йому віддавав екс-губернатор Різак, — це виключно результати "роботи" представників правоохоронних органів із В.Паульом
    Іван Різак: Я захищатиму себе, а час розставить усе на свої місця
    Василь Мокану: Мета слідства — навішати на І.Різака "всіх собак"!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору