ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сьогодні на Закарпатті затримали чергову групу нелегалів із Китаю

    19 апреля 2024 пятница
    69 переглядів

    Сьогодні вранці у закарпатському м.Перечин прикордонники разом зі співробітниками Міністерства внутрішніх справ затримали 27 нелегалів з Китайської Народної Республіки.

    Як повідомили з прес-служби Чопського прикордонного загону, спочатку прикордонники контрольного пункту „Перечин” затримали 2-х китайських нелегаліів. Під час з'ясування обставин затримані розповіли, що на околиці міста ховаються інші їхні співгромадяни.

    Після цього до Перечина був викликаний загін із прикордонної комендатури селища Великий Березний, а також співробітники місцевої міліції. Незабаром на околиці Перечина в нежилому будинку було виявлено ще 25 громадян Китаю без документів. Всі 27 затриманих нелегалів—- чоловіки. Зараз вирішується питання про передачу китайців у Мукачівський прикордонний загін для подальшої депортації їх за межі України.

    До речі, у ніч із минулої суботи на неділю прикордонники разом зі співробітниками Служби безпеки України в селі Дусине Свалявського району Закарпаття вже затримали було групу з 27 нелегалів з Китаю.

    На Закарпатті затримано 27 китайців-нелегалів
    На Закарпатті побільшало нелегалів з гарячих місць СНД
    Учора з України видворено 26 нелегальних мігрантів
    Затримані на Рівненщині нелегали прямували у бік Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору