ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Спроба захвату речового ринку на вул.Краснодонців в Ужгороді провалилася (оновлено)

    23 апреля 2024 вторник
    58 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", сьогодні вранці в Ужгороді народний депутат С.Ратушняк вчинив спробу силоміць, за допомогою організованих злочинних угруповань Закарпаття, захопити речовий ринок на вул.Краснодонців, що належить відкритому акціонерному товариству "АТП 12107". Підсумком конфлікту, який завдяки ужгородській міліції не переріс у криваву драму, як це було за подібної ситуації на початку минулого року, став виклик народного депутата Сергія Ратушняка разом із директором ВАТ "АТП 12107" Володимиром Козуном до міського відділу міліції. Однак, за свідченням співробітників міліції, цивілізованої розмови поміж двома сторонами не відбулося. Нардеп Ратушняк, який невідомо з яких підстав претендує на володіння майном ужгородських автотранспортників, через годину лайки з погрозами покинув відділок, за словами директора ВАТ "АТП 12107" Володимира Козуна, пообіцявши йому "поламати бітами хребет". Отакої!

    ...Ще наприкінці грудня 2004 року "Клуб професійних журналістів Закарпаття" повідомляв як громадськість, так і правоохоронні органи через інформацію на своєму сайті, що пан Ратушняк готується до захвату речового ринку на вул.Краснодонців. Але, як бачимо, правоохоронці жодним чином не відреагували на це попередження, а тому сьогодні вони виявилися неготовими до силового розвитку подій на ринку. Втручатися їм довелося вже в розпал подій.

    До відома міністра внутрішніх справ України пана Луценка, це така ж ситуація, як і звітність наших правоохоронців про ніби-то тільки 5 існуючих стійких кримінальних угруповань на території всієї Закарпатської області.

    Пане міністре, їх тільки в Ужгороді сім! І це відомо не тільки журналістам, але й кожному ужгородському підлітку! Але ж, коли вже вони з’яляють в кількості 50 осіб в одному місці, це нам вже дуже й дуже нагадує 1993 рік, коли всі бандити Ужгорода перебували в одному кримінальному угрупованні, а босом усіх босів в обласному центрі Закарпаття був пан Ратушняк. Чи не до цього ж повертаємося?

    Клуб професійних журналістів Закарпаття
    ТЕРМІНОВО! У ці хвилини відбувається силовий захват продовольчо-речового ринку по вул.Краснодонців у місті Ужгороді
    Ратушняк готується до силового захоплення адміністративної будівлі ВАТ „Ужгородське АТП 12107”
    Адмінбудівлю Ужгородського ВАТ "АТП 12107" перетворено на "громадську приймальню" народного депутата України С.М.Ратушняка
    В Ужгороді міліціонери, що несли службу на відомому на всю Західну Україну ринку на Краснодонців, потрапили в реанімацію після застосування невідомого газу київськими охоронцями від ТОВ «Спедітор»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не думаю, що у Рати хребет міцніший ніж у П.Козуна!!!