ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ставка на зрадників ?

    23 апреля 2024 вторник
    57 переглядів

    У тижневику "Закарпатська правда" від 30.12, О.Ледида висвітлив тему "прихованого" конфлікту в регіональному осередку Партії Регіонів України. Клуб професійних журналістів Закарпаття теж торкається цієї "теми" - без претензій! З моменту усунення з поста голови відділення ПРУ пана Павла Федиковича ( UA-REPORTER.COM) новий голова Олександр Ледида на чолі свого „правління” робив геть усе, щоб на момент президентських виборів-2004 за будь-яку „ціну” нейтралізувати міські та районні осередки партії.

    За короткий проміжок часу від керівництва низових організацій було усунуто всіх лідерів, які створювали цю партію на Закарпатті та виявлялися лояльними до кандидата в Президенти України Віктора Януковича. Цікавою була процедура призначення своїх людей на осередки — без повідомлення членів міськрайонних організацій Ледида збирав «конференції» з двох-трьох осіб, звісно ж, без повідомлення й участі „старих” голів.

    Внаслідок цих організаційних процесів Закарпатське відділення ПРУ виявилося „не готовим” до участі у президентській кампанії-2004. Дивним чином переважна більшість спостерігачів та членів дільничних виборчих комісій від О.О.Ледиди враховували в своїй „роботі” виключно інтереси „Нашої України”.

    Навіть там, де в руках у О.Ледиди був і админресурс, і „неформальний” вплив як, наприклад, у селі Баранинці Ужгородського району головний регіонал області “ніби-то” вщент вибори програв(40 % бюджету Баранинської сільради надходить з деревообробного підприємства О.Ледиди, який є членом виконкому Баранинської сільської ради).

    Повну версію читайте тут

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору